A
aykut03
Kullanıcı
Kişisel gelişim konulu yazıları, kitapları severim. Bugüne kadar okuduklarım arasında en iyilerden sayabilirim artık bu kitabı. Yazan Susan Jeffers. Kitabın ismi "Korksan da Vazgeçme". Tam bırakıyorum böyle kitapları dediğim zamanda bu kitapla karşılaşmam güzel bir tesadüf oldu. ( Sanki kitabı ben almadım da gökten üzerime düştü ) Kitabı çabucak okudum. İhtiyacı olana, korkuları olana, kolay endişelenene, fobileri olanlara, yerlerinde sayanlara ... kesinlikle tavsiye ediyorum. Gerçi şuna inanıyorum ki her kitap kişiye özel, dolayısıyla yorum da aslında kişiye özel. Herkes ihtiyacı olanı, görebileceği kadarını görüyor ve anlıyor kitaplardan. Bana iyi geldi...dilerim tavsiyeme uyup da okuyana da iyi gelsin.
" TÜM KORKULARINIZIN TEMELİNDE YALNIZCA HAYATIN SİZE GETİREBİLECEĞİ ŞEYLERLE BAŞEDEMEME KORKUSU YATAR. "
" Korkunuzu azaltmak için yapmanız gereken tek şey, yolunuza çıkacak herşeyle başetme yeteneğinize daha çok güvenmektir."
" Eski bir bilge demiş ki " Yol düzgün. Neden kendi önünüze taş atıyorsunuz ki ? "
" Eğer kendi dertlerinizi kendiniz yaratabiliyorsanız, kendi sevinçlerinizi de yaratabilirsiniz"
" İçinizdeki gevezeyle başa çıkabilirsiniz"
" Hayatınızdaki insanlara "deney" olarak bakın. Onlara tepki verme şekliniz, size neyi düzeltmeniz gerektiğini gösterir."
" HAYAT SANA LİMON VERİYORSA LİMONATA YAP "
" TÜM KORKULARINIZIN TEMELİNDE YALNIZCA HAYATIN SİZE GETİREBİLECEĞİ ŞEYLERLE BAŞEDEMEME KORKUSU YATAR. "
" Korkunuzu azaltmak için yapmanız gereken tek şey, yolunuza çıkacak herşeyle başetme yeteneğinize daha çok güvenmektir."
" Eski bir bilge demiş ki " Yol düzgün. Neden kendi önünüze taş atıyorsunuz ki ? "
" Eğer kendi dertlerinizi kendiniz yaratabiliyorsanız, kendi sevinçlerinizi de yaratabilirsiniz"
" İçinizdeki gevezeyle başa çıkabilirsiniz"
" Hayatınızdaki insanlara "deney" olarak bakın. Onlara tepki verme şekliniz, size neyi düzeltmeniz gerektiğini gösterir."
" HAYAT SANA LİMON VERİYORSA LİMONATA YAP "