KONULARDAN HABERDAR OLMAK İSTERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vildan_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vildan_25

Kullanıcı
SLM,
EĞER BURDA VERECEĞİMİZ ÖNERİLER İŞE YARAYACAKSA BEN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ÖNERİYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.
BURADA ARKADAŞLARIMIZ VE SİTE YÖNETİCİLERİ ÇOK GÜZEL VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ KONULAR YAYINLIYORLAR, YALNIZ SÜREKLİ PC BAŞINDA OLMADIĞIMIZDAN BAZILARINI KAÇIRIYORUZ.
ÖNERİM BU YAZILARIN MAİL ADRESİME GÖNDERİLMESİDİR. HER KONUDA YÖNETİCİLER TARAFINDAN BİR MAİL ATILIRSA ADRESİME ÇOK SEVİNİRİM.

ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM.

SAYGILAR,

Bu durum zaten mevcut.
Profil'den Haberdar Edilme'yi seçerseniz oradan istediğiniz konuda e-posta ile haber verilecektir.

öncelikle hoş geldin Vildan,

sanırım tarif edeceğim adımları uygularsan forumda yazılan tüm konularda mail ile bilgilendirilebilirsin, fakat bu durum mail karmaşasına yol açabilir bilgin olsun :) yine de forum yöneticilerinden biri sana daha net bilgi verebilir.

Profil ayarlarında, soldaki menüde Haberdar Edilme adında bir link var oraya tıkladığında gelen sayfayı okuyup gerekli seçenekleri işaretlersen istediğin şekilde mail ile bilgilendirilebilirsin.

İlginize teşekkür ederim. Arkadaşlar ancak dediğiniz uygulamayı daha önce yaptım mailime sadece o konuyla ilgili yorumların mesajları geldi. :-\ Ancak ben konunun kendisini görmek istiyorum, gerektiğinde içeriğine girip yorumları okurum :) tekrar hepinize tşk. ediyorum.

Geri