kolay bir soruda benden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrs.Jadem

Kullanıcı
çok eskiden savaş zamanında iki komşu kadın varmış bunların kocaları askere gitmişler
uzun bir süre dönmemişler birgün iki kadın çeşmeye su almaya gitmişler
çeşmeden su alırken karşıdanda iki adam geliyormuş
kadınlardan biri demişki
şu gelenler kocalarımız
kocalarımızın babası
çocuklarımızın dedesi

bu nasıl olur?

Tamam analize başlıyorum ve bazı sorularım var

Çeşmeye giden kadınlar sorunun başındaki kadınlar aynı mı ?
İki adam geliyormuş. Bu adamlar askere giden adamlar mı yoksa başkaları mı ?

Ebruliyn' Alıntı:
ne bu ya birbirlerinin çocuklarıyla mı evliler

evet doğru birbirlerini çocuklarıyla evlenmişler :) ben soru bana sorulduğunda çok güzel bir senaryo yazmıştım tabikide doğru cvbı bulmuştum..

harun geç kaldın,üzgünüm ;)

Tebrikler Ebruliyn

Nasılı şu;

Adamlar savaşa gidiyor uzun süre gelmiyorlar,kadınlar da bu zaman zarfı içinde evlenmişlerdir..Gelenler gidip uzun zamandır gelmeyen kocaları,kadınlar birbirlerinin çocuklarıyla evlenmişler,bu yüzden çocuklarımızın babası diyorlar,çocuklarından çocukları da olduğu için dedelerimiz diyorlar.. :D :D :D

Mrs.Jadem' Alıntı:
Nasılı şu;

Adamlar savaşa gidiyor uzun süre gelmiyorlar,kadınlar da bu zaman zarfı içinde evlenmişlerdir..Gelenler gidip uzun zamandır gelmeyen kocaları,kadınlar birbirlerinin çocuklarıyla evlenmişler,bu yüzden çocuklarımızın babası diyorlar,çocuklarından çocukları da olduğu için dedelerimiz diyorlar.. :D :D :D

Kadınlardan herşey beklenir valla. Adamlar askere gitmiş şunların yaptığına bak  :D.

maxMESA' Alıntı:
Mrs.Jadem' Alıntı:
Nasılı şu;

Kadınlardan herşey beklenir valla. Adamlar askere gitmiş şunların yaptığına bak  :D.

Konuyu saptırma lütfen,hem o kadınlarla evlenenler de birer erkek  :D

Mrs.Jadem' Alıntı:
Nasılı şu;

Sorunun cevabı veridiğinden kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri