Kocanızı nasıl eğitirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan syn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence Amy her olayla kocasını bağdaştırmaya çalışmış. Her yaptığı işte onun nasıl değişeceğini düşünürken, sonuç..

Hey gidi koca dünya gam yükümüsün :d
Söyle bana fani dünya dert küpümüsünn, hakikaten ha bu ne yav :d o aşamaya kadar bekle sonrada eğit :d

Ders 2: Sabret Sanır sabır nereye kadar  ;D sabrında bir sınırı vardır ::)

BENCE;
Kitabı yazan kadın Amerikalı,yöntemi uyguladığı kocası Amerikalı
Kadın uyguladığı taktiklerle kocasında başarı sağlamış ama
Bu yöntemlerin Türk erkek ve kadınında aynı başarıyı sağlayacağını sanmıyorum,toplumumuzun gelenek,görenek,ahlak,yetişme  ve edep sınırları  onların ki kadar geniş değil,kısmen altyapı farklılığı var.

ya zaten ne kadar anlamsızdır insanların kendine özgü yöntemlerini paylaşması kitap olarak sunması... çocuk eğitimi, zayıflama, nasıl zengin oldum, kocayı dize getirme sanatı, kadını elde etme yolları... çok saçma...

Zaten başlıktaki gibi bir olay yok... sirke köpek mi alıyosun ki eğitiyosun... insanlar  genetik ve karakteristik özellikte bir kere ayrılırlar bunu kabul etmek lazım...

Ebruliyn' Alıntı:
BENCE;
Kitabı yazan kadın Amerikalı,yöntemi uyguladığı kocası Amerikalı
Kadın uyguladığı taktiklerle kocasında başarı sağlamış ama
Bu yöntemlerin Türk erkek ve kadınında aynı başarıyı sağlayacağını sanmıyorum,toplumumuzun gelenek,görenek,ahlak,yetişme  ve edep sınırları  onların ki kadar geniş değil,kısmen altyapı farklılığı var.

Alt yapı çok kuvvetli Ataerkil toplum olarak,evin reisi erkek olunca(: Tabi bu reis yavaş  yavaş yer degiştirdgide kesin..
Evin reisinden çok her iki tarafında eşit şekilde reis olsa ne var bunda..Ama kaldıramıyor erkekler,bu eşitlik istemine...

Dün Aktüel dergisini okurken ilginç bir haber okudum aynen sizede aktarayım,hazır konuyada benzerken.. ::)

Endonezya'daki Minangkabau Toplumunda Evler Kadınlara Ait, Soy Anneden İlerliyor

Anaerkil Müslümanlar 

Endonezya'nın Batı Sumatra Adası'nda Yaşayan4,5 Milyon Nüfuslu Minangkabau Toplumu, Dünyanın En Büyük Anaerkil Topluluğunu Oluşturuyor. Evlerin Kadınlara Ait Olduğu, Soyun Anneden İlerlediği, Erkeğin Evlendikten Sonra Karısının Ailesinin Evinde Yaşadığı Minangkabau Toplumu, 16. Yüzyılda Müslüman Olmuş, Ancak ‹slamiyet Ve Anaerkilliği Uzlaştırmış. Yeni Aktüel Şimdi En Büyük Sınavını Modernizme Karşı Veren Minangkabau Kültürünü Araştırmak İçin Batı Sumatra'daydı.

Haberin devamını burdan okuyabilirsiniz..

http://www.yeniaktuel.com.tr/dun102,[email protected]

Endonezya'daki Minangkabau Toplumunda Evler Kadınlara Ait, Soy Anneden İlerliyor

Anaerkil Müslümanlar 

Bunu duymuştum Peri ve müslüman olmalarından dolayı çok şaşırmıştım,paylaştığın için teşekkürler
Ne anaerkil ne ataerkil olsun diyoruz sadece insanca insan gibi yaşayarak hayatı paylaşmak istiyoruz 8)

Korsan' Alıntı:
Ebruliyn' Alıntı:
Ne anaerkil ne ataerkil olsun diyoruz sadece insanca insan gibi yaşayarak hayatı paylaşmak istiyoruz 8)
Bu istediklerin çok şey yav :d Umarım gerçekleşir.

Zaten geldik gidiyoruz görüyoruz ki istediklerimiz olmuyor bide bakmışız ki biz eğitiliyoruz erkeklerin istediği yönde :P :P

Yok yok, bir insan konuda bahsi geçen anlamda bir başka insan tarafından eğitilmemeli  bence.
Ne kadın ne erkek.

Korsan' Alıntı:
Yok yok, bir insan konuda bahsi geçen anlamda bir başka insan tarafından eğitilmemeli  bence.
Ne kadın ne erkek.

Doğru annenin küçük yaşta eğitemediği çocuğu el nasıl eğitsin,beklentiye girmek yanlış

Yani ne bilim iyiki koca felan değilim :d
Ve bu yazıya o halde denk gelmiyorum, tuzum kuru ya rahat yazıom :d

Geri