spiritualsigns' Alıntı:Bir koca edinmeyi düşünmüyorum![]()
Ebruliyn' Alıntı:BENCE;
Kitabı yazan kadın Amerikalı,yöntemi uyguladığı kocası Amerikalı
Kadın uyguladığı taktiklerle kocasında başarı sağlamış ama
Bu yöntemlerin Türk erkek ve kadınında aynı başarıyı sağlayacağını sanmıyorum,toplumumuzun gelenek,görenek,ahlak,yetişme ve edep sınırları onların ki kadar geniş değil,kısmen altyapı farklılığı var.
Endonezya'daki Minangkabau Toplumunda Evler Kadınlara Ait, Soy Anneden İlerliyor
Anaerkil Müslümanlar
Bu istediklerin çok şey yav :d Umarım gerçekleşir.Ebruliyn' Alıntı:Ne anaerkil ne ataerkil olsun diyoruz sadece insanca insan gibi yaşayarak hayatı paylaşmak istiyoruz 8)
Korsan' Alıntı:Bu istediklerin çok şey yav :d Umarım gerçekleşir.Ebruliyn' Alıntı:Ne anaerkil ne ataerkil olsun diyoruz sadece insanca insan gibi yaşayarak hayatı paylaşmak istiyoruz 8)
Korsan' Alıntı:Yok yok, bir insan konuda bahsi geçen anlamda bir başka insan tarafından eğitilmemeli bence.
Ne kadın ne erkek.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.