kızımla tanışın lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barisya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

barisya

Kullanıcı
adı elmyra, onu ilk tanıdığımda yeni doğmuştu ve 2 gece miyavlamaktan beni uyutmamıştı. daha fazla dayanamayıp evime aldım onu ve o günden sonra inanılmaz bir şekilde bağlandık birbirimize. o kadar ki o hastalandığında bende hastalanıyorum üzüntüden :) şuan 7-8 aylık. kedilerle yakınlaşanlar bilirler, mutlu olduklarında bir ses çıkarırlar (guurr gurr diye :)) bazı geceler yatağıma geliyor ve yorganın altına girip arkasını dönüyor ve başını koluma koyarak uyuyor, o an çıkardığı gurlama sesinden ne kadar çok mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum, bu benim içinde inanılmaz bir duygu oluyor :) 

dcp5904.jpg

dcp5907.jpg

dcp5911.jpg

inanılmaz yaramazdır ve bir o kadarda zekidir :) bazen birlikte oynarken beni kuşlarla karıştırıyor sanırım birden yere kapaklanıyor sessiz ve yavaşca sürüne sürüne yaklaşıyor o an çok komik görünüyor :) resimler biraz eski sayılır, şuan kocaman genç kız oldu :) ama oyunculuğundan hiçbirşey kaybetmedi :)

dcp5907.jpg

Şanslı kerata :)

Elmyra gibi şanslı olamayan dostlarımız için aşağıda belirtiken linki incelemenizi rica ediyorum.

http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/default.asp?no=1

bu yavrularıda seveceğinizi düşünüyorum  ::) siyah tüylü, mavi gözlü kedi pek nadir görünür :)

image006iif.jpg

image007cbf.jpg

image008dsf.jpg

image009azy.jpg

image010ntk.jpg

Memnun olduk Elmyra  :)

Bu sayfaya girdikden sonra azcık hayal kırıklıgı yaşadım ama çabuk toparlandım..Kızımmm diye bahsedişin (:

Kızlarda şeytan tüyü vardır,senin kızındada varmı şeytan tügü (:

Bir video vardı bulursam ekleyim buraya,tıpkı senin kızına benziyor,sürüne sürüne gelişi özellikle  ;D

Barış,kızın baya bir büyümüş ve geleceği de parlak (: İyi bir oyuncu olacak potejinik ayrıca,bakarmısınız  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=bpsFjGO3mIM

Hazır  gelmişken tanıştırma kısmına size Oğuzhanı tanıştırayım (:

Oguzhan (: Minik bir kertenkele, büyyüünce tümsah olacak  ;D şimdilik yaramazlık yada psikopatlık yapmıyor(: Kutusunun kapagını sıkıca kapamasam yapar heralde,gözlerin fıldır fıldır bakıyor  ;D

1001743t.jpg

Kuyruğundan kaçar felan diye tutuyorum ama hiç kımıldamıyor,fotoğraf çekinmeyide sevdi (:
Kendini tehlikede hissederse,kuyruğundan tutuluyorsa eğer,kuyruğunu bırakıp kaçma gibi bir özelliğide varmış.. :-X
o yüzden tutarken tedirginiz,kuyryğunu bırakır elimizde kalırsa diye  :kihkih

agokalper' Alıntı:
peri sen bence onu fazla tutma evde :)

Nedenmiş (: Be güzel şey baksana şunun derisindeki renklerin güzelligine,desenine,simetrisine....bir ara renk bile değiştirdi,acaba bukelemunla bir akrabalıgı varmıdır?
Ama biliyorum büyüyünce tır olacak,pardon timsah  ;D Ve ben onu ot obur olarak yetiştirecegim( bizi yeme riskini almak istemiyorum)  ::)

Su Perisi' Alıntı:
agokalper' Alıntı:
peri sen bence onu fazla tutma evde :)

Nedenmiş (: Be güzel şey baksana şunun derisindeki renklerin güzelligine,desenine,simetrisine....bir ara renk bile değiştirdi,acaba bukelemunla bir akrabalıgı varmıdır?
Ama biliyorum büyüyünce tır olacak,pardon timsah  ;D Ve ben onu ot obur olarak yetiştirecegim( bizi yeme riskini almak istemiyorum)  ::)
tamam benden sölemesi büyüdüğündede yanyana olan fotoğraflarınızı da koy ama  ;D

Geri