KİTAPLIK VE OKUMA

• Konbuyu başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Kristal tarafından oluşturulan KİTAPLIK VE OKUMA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,605 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı KİTAPLIK VE OKUMA
Konbuyu başlatan Kristal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cantuuu
K

Kristal

Zynep' Alıntı:
Benim biraz değişik bir huyum var aslında.
Kitapların önce sonunu okumak gibi!
Neden mi?
Gelişen olayları daha iyi anlayabiliyorum sonu bilince, ya da daha farklı gözle bakıyorum.
Açıklamam gerekirse, diyelim ki romanın sonunda kahramanımız hapise düştü, sonucu bilince, gelişen olaylarda, onun hapse düşme nedenlerini araştırıyorum.
Biraz karışık oldu galiba?:)
Bende konuyu anladıktan sonra sonunu okurum mutlaka.Merakım azalınca daha objektif okuyabiliyorum...

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
.gözde.' Alıntı:
kitap okumak dünyanın en huzur verici uğraşlarından biri ibedet gibi rahatlatıyor bedeni... kaç kitap okudum hatırlamıyorum o kadar çok yani bende günlüklerimi okurum ara ara  ve daha iki ay önceki halime şaşar kalırım  ::)

bencede kitap hayatımın vazgeçilmezleri arasında hertürlü kitaı okumayı seviyorum saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ....

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Geleceği düşünüyorum çok değil kısa bir zaman sonra;
Mevismlerden sonbahar odamdayım huzur odamda...Odanın bahçe kısmına bakan boydan boya cam yanında hemen resimde ki gibi bir kitap okuma koltuğum olacak.....

Sonra arkamda yıllardır biriktirdiğim kitaplar ve oyuncaklarım olacak ben şeftali suyumu alıp koltuğuma geçince yağmur sesini cama düşerken çıkardığı melodiyle rahatlıyacağım. Sonra çocuğum gelecek onu kucağıma alıcam ve en sevdiğim masalları ona anlatırken gülücüklerimiz mutluluğumuza mutluluk katacak... :)

Hayal değil gerçek olacak ;) Sadece zaman gerekli o kadar :)