kişisel gelişim kitapları??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melly838
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melly838

Kullanıcı
Merhaba.Ben kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum.Mümin sekman'ın Her şey seninle başlar ktbını okudm.beni etkiledi.Bana önereceğiniz kişisel gelişim kitabı var mı? veya öğrencilere yönelik kitap??

Oğuz Saygı ın kitapları .......
Ziya Baran ın kitapları ......
Aylin Maviş vs....

;D ;D teşekürler

Mümin sekman ın " limit sizsiniz " kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum mütiş bi kitap. Yine mümin sekman dan başarı üniversitesi kitabınıda okuyabilirsin ^^

yav kitapçılarda kişisel gelişim bölü mü var
orada tonla
anlatmayla birmez :) ;D ;D

melly838' Alıntı:
Merhaba.Ben kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum.Mümin sekman'ın Her şey seninle başlar ktbını okudm.beni etkiledi.Bana önereceğiniz kişisel gelişim kitabı var mı? veya öğrencilere yönelik kitap??

Merhaba bence erdal demir kıranın kitapları sizin aradıklarınızın içinde olabilir...harika pratik bir zeka,akıcı yazım şekliyle eminim cok keyifle okuyabilirsiniz mesela ;ADAM DEDİGİN BENİM GİBİ OLUR ...Gercektende hayata dair ufkunu genişletiyor...

eğer öss ye yani yeni adına göre ygs ve lys ye hazırlanıyorsan ben  adil mavişin seve seve öss kitabı ve mümin sekman ın başarı üniversitesi kitaplarını öneririm.ha bu arada ben de her şey seninle başları okuyorum

Cengiz Erşahin yazarımızın kitaplarını önerebilirim..
Mesela Kafesin içerisindeki hayat adlı kitabı..faydalı olacağına inanıyorum.
"Başarıya,mutluluğa ve özgürlüğe yolculuk.."  ;)

Mümin Sekman'ın Her şey seninle başlar kitabını okudum.Limit sizsinizide aldım okuyorum.Mümin sekman'ın İnsan isterse kitapları için ne düşünüyorsunuz?

Doğru yoldasın diyebilirim ;)
Mümin Sekman'ın tüm kitaplarını oku derim

Geri