kişisel gelişim kitapları??

• Konbuyu başlatan melly838
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde melly838 tarafından oluşturulan kişisel gelişim kitapları?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,357 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı kişisel gelişim kitapları??
Konbuyu başlatan melly838
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emrex
M

melly838

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merhaba.Ben kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum.Mümin sekman'ın Her şey seninle başlar ktbını okudm.beni etkiledi.Bana önereceğiniz kişisel gelişim kitabı var mı? veya öğrencilere yönelik kitap??

H

hayalhane

Oğuz Saygı ın kitapları .......
Ziya Baran ın kitapları ......
Aylin Maviş vs....

;D ;D teşekürler

rsloztrk

rsloztrk

Kullanıcı
29 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Kocaeli
Mümin sekman ın " limit sizsiniz " kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum mütiş bi kitap. Yine mümin sekman dan başarı üniversitesi kitabınıda okuyabilirsin ^^

H

hayalhane

yav kitapçılarda kişisel gelişim bölü mü var
orada tonla
anlatmayla birmez :) ;D ;D

S

suskunlugum

Kullanıcı
23 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
yalova
melly838' Alıntı:
Merhaba.Ben kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum.Mümin sekman'ın Her şey seninle başlar ktbını okudm.beni etkiledi.Bana önereceğiniz kişisel gelişim kitabı var mı? veya öğrencilere yönelik kitap??

Merhaba bence erdal demir kıranın kitapları sizin aradıklarınızın içinde olabilir...harika pratik bir zeka,akıcı yazım şekliyle eminim cok keyifle okuyabilirsiniz mesela ;ADAM DEDİGİN BENİM GİBİ OLUR ...Gercektende hayata dair ufkunu genişletiyor...

musta67

musta67

Kullanıcı
7 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
eğer öss ye yani yeni adına göre ygs ve lys ye hazırlanıyorsan ben  adil mavişin seve seve öss kitabı ve mümin sekman ın başarı üniversitesi kitaplarını öneririm.ha bu arada ben de her şey seninle başları okuyorum

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Cengiz Erşahin yazarımızın kitaplarını önerebilirim..
Mesela Kafesin içerisindeki hayat adlı kitabı..faydalı olacağına inanıyorum.
"Başarıya,mutluluğa ve özgürlüğe yolculuk.."  ;)

M

melly838

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Mümin Sekman'ın Her şey seninle başlar kitabını okudum.Limit sizsinizide aldım okuyorum.Mümin sekman'ın İnsan isterse kitapları için ne düşünüyorsunuz?

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Doğru yoldasın diyebilirim ;)
Mümin Sekman'ın tüm kitaplarını oku derim

E

emrex

Kullanıcı