Merhaba.Ben kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum.Mümin sekman'ın Her şey seninle başlar ktbını okudm.beni etkiledi.Bana önereceğiniz kişisel gelişim kitabı var mı? veya öğrencilere yönelik kitap??
Mümin sekman ın " limit sizsiniz " kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum mütiş bi kitap. Yine mümin sekman dan başarı üniversitesi kitabınıda okuyabilirsin ^^
Merhaba.Ben kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum.Mümin sekman'ın Her şey seninle başlar ktbını okudm.beni etkiledi.Bana önereceğiniz kişisel gelişim kitabı var mı? veya öğrencilere yönelik kitap??
Merhaba bence erdal demir kıranın kitapları sizin aradıklarınızın içinde olabilir...harika pratik bir zeka,akıcı yazım şekliyle eminim cok keyifle okuyabilirsiniz mesela ;ADAM DEDİGİN BENİM GİBİ OLUR ...Gercektende hayata dair ufkunu genişletiyor...
eğer öss ye yani yeni adına göre ygs ve lys ye hazırlanıyorsan ben adil mavişin seve seve öss kitabı ve mümin sekman ın başarı üniversitesi kitaplarını öneririm.ha bu arada ben de her şey seninle başları okuyorum
Mümin Sekman'ın Her şey seninle başlar kitabını okudum.Limit sizsinizide aldım okuyorum.Mümin sekman'ın İnsan isterse kitapları için ne düşünüyorsunuz?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.