çok farklı seeplerle insan hayatı son buluyor:kaza,hastalık,intihar,dikkatsizlik vs. gibi bir çok şey..ama aşktan ölmek bunların çok dışında aşk insanı hem mutlu eden hem acı veren bir duygu bence aşktan ölmek en güzeli tabi ölünmeye değecek olmalı o kişi
aşktan ölseydi benim tanıdğım biri kesin ölürdü.o yüzden aşktan ölüyorum deoliricem gibi kelimelrle aşk yaşanmıyor.aşk karşındakine ve kendine zarar vermeden temizce,dürüstçe,sevgiyle dolu dolu yaşanmalı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.