bunun için kitap falan okuyorum ama hala bir sonuç alamadım. çoğu konuda kararsızım. bazen diyorum seç birini bütün sonuçlarına doğru veya yanlış katlan. ama içimden bir ses saatlerce düşündürüyor beni. neyse düzelir inşallah bu umutsuz vakaaa
Yurıdakini bilmemde beni bu aralar çok zorluyorlar,sağlı sollu tehlikeli ataklara maruz kalıyorum valla. Gol oldu olucak gibi bir durum. Sanki maçın son dakikaları gibi yav. Zorlamayın beni diyorum ama nerdeeeeeeee, ne dediğimi anlıyorlar nede beni ittikleri durumun vehametini. Ataklarına aldırmadan devam ediyorlar,savunmam çok yıprandı, koptum hayattan,konsantrem bozuldu. Neyse... Zorlamayın beni diyeyim bari ya.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.