orada zaten kategoriler var sağlık... vb. istediğini seçebilirsin istediğin bir projeyi tasarlayabilirsin yanigoogle' Alıntı:ya bu arada ne gibi projeler istiyorlar anlamadım benbir açıklasanız
google' Alıntı:ya ben yeni uye oldum bana biraz yardım etseniz :-\
ilenay' Alıntı:zynp diye yazıyor bu sayfadan geri çık görürsüngoogle' Alıntı:zynep' nerden ulaşabilirimtutankhamon' Alıntı:google' Alıntı:ya ben yeni uye oldum bana biraz yardım etseniz :-\
ben sana yardım ederim![]()
google' Alıntı:zynep' nerden ulaşabilirimtutankhamon' Alıntı:google' Alıntı:ya ben yeni uye oldum bana biraz yardım etseniz :-\
ben sana yardım ederim
google' Alıntı:ya ben yeni uye oldum bana biraz yardım etseniz :-\
hiçbir fikrim yok ama bence büyük bir ihtimalMEDİHA' Alıntı:Çok güzel tasarlamışlar. acaba nerde biliyo musun?
eminim sen çok çılgın bir insansın eminim daha çılgınlarını da yaprsın ama gerçekten çok guzel bir yerMEDİHA' Alıntı:tabi güzel dedim ama ben daha güzelini tasarlayacağımı düşünüyorum....
bence de.... herşey dış ülkede... çılgınlık konusunda ülkeyi kaldırırsam ben kaldırırımilenay' Alıntı:hiçbir fikrim yok ama bence büyük bir ihtimalMEDİHA' Alıntı:Çok güzel tasarlamışlar. acaba nerde biliyo musun?
amerikadadır![]()
insan çalışacaksa bunun gibi bi yerde çalışmalı............ilenay' Alıntı:eminim sen çok çılgın bir insansın eminim daha çılgınlarını da yaprsın ama gerçekten çok guzel bir yerMEDİHA' Alıntı:tabi güzel dedim ama ben daha güzelini tasarlayacağımı düşünüyorum....![]()
bncede sen de bu google nin şirketinden daha guzel mekanlar hazırlarsınMEDİHA' Alıntı:bence de.... herşey dış ülkede... çılgınlık konusunda ülkeyi kaldırırsam ben kaldırırımilenay' Alıntı:hiçbir fikrim yok ama bence büyük bir ihtimalMEDİHA' Alıntı:Çok güzel tasarlamışlar. acaba nerde biliyo musun?
amerikadadır![]()
de mi yani??
bencede oraya hizmetçi olarak girebilmek bile çok guzel ya .......MEDİHA' Alıntı:insan çalışacaksa bunun gibi bi yerde çalışmalı............ilenay' Alıntı:eminim sen çok çılgın bir insansın eminim daha çılgınlarını da yaprsın ama gerçekten çok guzel bir yerMEDİHA' Alıntı:tabi güzel dedim ama ben daha güzelini tasarlayacağımı düşünüyorum....![]()
![]()
kesinlikle güzel bi yer....ilenay' Alıntı:bncede sen de bu google nin şirketinden daha guzel mekanlar hazırlarsınMEDİHA' Alıntı:bence de.... herşey dış ülkede... çılgınlık konusunda ülkeyi kaldırırsam ben kaldırırımilenay' Alıntı:hiçbir fikrim yok ama bence büyük bir ihtimalMEDİHA' Alıntı:Çok güzel tasarlamışlar. acaba nerde biliyo musun?
amerikadadır![]()
de mi yani??
ama burayı da çok guzel tasarlamıslar değil mi?![]()
ilenay' Alıntı:bencede oraya hizmetçi olarak girebilmek bile çok guzel ya .......MEDİHA' Alıntı:insan çalışacaksa bunun gibi bi yerde çalışmalı............ilenay' Alıntı:eminim sen çok çılgın bir insansın eminim daha çılgınlarını da yaprsın ama gerçekten çok guzel bir yerMEDİHA' Alıntı:tabi güzel dedim ama ben daha güzelini tasarlayacağımı düşünüyorum....![]()
![]()
tabi bunlar çok vakit ister. ama kafanda tasarlandın mı iş bitti....ilenay' Alıntı:bencede mimarı çok uğrasmıs olmalı veya dizayn eden kişi![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.