KİM EN FAZLA KAÇTANE LAMBA YAKTIRABİLİR?

• Konbuyu başlatan uçamayanşahin
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Zeka Soruları ve Bilmeceler kategorisinde uçamayanşahin tarafından oluşturulan KİM EN FAZLA KAÇTANE LAMBA YAKTIRABİLİR? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,225 kez görüntülenmiş, 96 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Zeka Soruları ve Bilmeceler
Konu Başlığı KİM EN FAZLA KAÇTANE LAMBA YAKTIRABİLİR?
Konbuyu başlatan uçamayanşahin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tutankhamon
K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
29 tane bulabildim :( çözünürlüğü yüksak olsa hepsini bulacağım ama  :'(

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
:D çok zevkli bi oyunmuş ..kısa devre yaptı bn 20 de kaldım  :D

D

darkdad

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Dünya

en son çıkan rakam puan değil hamle sayısı ..5 oyunu 1453 hamlede bitirdim..fazla olduğu için ufak resim yapıştırdım..üstüne isim yazmadım..ismim zaten yanda yazıyor  :D  ;) :D

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
hepinize bravo
ben beceremiyorum sanırım
:-\

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
yahu anlamadığım birşey var bölüm bölüm mü bu oyun nasıl oluyorda ben yirmi tane yakamazken siz bin tane yakıyorsunuz  :mad:

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
       o en son çıkan şey hamle demek.önemli olan az hamlede bitirebilmek... ne kadar az olursa o kadar iyi sen hepsini yakamadığın için sonunda bu ekran gelmiyor

tigerlook21

tigerlook21

Kullanıcı
3 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
ben elektrikten anlamam ama her seferinde hepsini yaktım kolaylaşınca iş sıkıcı geldi..
Hayret ben bu kadar yetenekli değildim,bir yanımı daha keşfettim..Çok güzel bir oyun paylaşmışsın arkadaşım..teşekkürler :) ;)

U

uçamayanşahin

Kullanıcı
19 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
:) MESAJ GÖNDEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA KUSURA BAKMAYIN SİZLERE DAHA FAZLA ZEKA OYUNU VEYA ZEKA SORUSU GÖNDEREMEDİM.OKUL DERSLERİYLE UĞRAŞIYORDUM. :)