en son çıkan rakam puan değil hamle sayısı ..5 oyunu 1453 hamlede bitirdim..fazla olduğu için ufak resim yapıştırdım..üstüne isim yazmadım..ismim zaten yanda yazıyor
o en son çıkan şey hamle demek.önemli olan az hamlede bitirebilmek... ne kadar az olursa o kadar iyi sen hepsini yakamadığın için sonunda bu ekran gelmiyor
ben elektrikten anlamam ama her seferinde hepsini yaktım kolaylaşınca iş sıkıcı geldi.. Hayret ben bu kadar yetenekli değildim,bir yanımı daha keşfettim..Çok güzel bir oyun paylaşmışsın arkadaşım..teşekkürler
MESAJ GÖNDEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA KUSURA BAKMAYIN SİZLERE DAHA FAZLA ZEKA OYUNU VEYA ZEKA SORUSU GÖNDEREMEDİM.OKUL DERSLERİYLE UĞRAŞIYORDUM.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.