KENDİNİ GETİR BANA..

  • Konbuyu başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde sehla tarafından oluşturulan KENDİNİ GETİR BANA.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,864 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı KENDİNİ GETİR BANA..
Konbuyu başlatan sehla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeryaDer
S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
KENDİNİ GETİR BANA..

Gelirsen pırıl pırıl bakışlarınla gelmelisin ve mutluluğu asmalısın sol omzuna. Bakışlarına kan dökmemelisin, kinden, nefretten, her tür tuzaktan arınarak çıkmalısın yola. Hayatı taşıyacak kadar yürekli olmalı küçük parmakların, avuçlarının içiyse her dem ıslak olmalı.

Gelirsen gözlerini getirmelisin, içlerinde bakmaya doyamayacağım umut dolu gözbebeklerini de almalısın yanına. Bir ceylanı bile kıskandıracak o nefis yürüyüşünle gelmelisin bana. Yürek titreten gülüşlerini de almalısın yanına ve akmalısın yüreğime daha ilk merhaba demek için hazırlık yaptığım anda.

Ardında bıraktığın sözcüklerin tümünü silerek hafızandan, o öpmeye kıyamadığım dudaklarınla gelmelisin. Güneşi getirmelisin gelirken, karanlıkların üzerine çullanmalıyız seninle ve içimize gömmeliyiz karanlığı. Hayatla başa çıkabilecek kadar sert, en küçük kırılmada parçalanacak kadar yumuşak bir yürekle gelmelisin bana gelirsen.

Minicik öykülerinle gelmelisin, bir kedi kadar sessiz, bir kaplan kadar yırtıcı olmalısın yola çıktığın andan itibaren. Seni dinleme zevkini de getirmelisin bana, dudaklarından dökülen her sözcüğü içmeliyim kana kana.

Fesleğen kokulu saçlarınla gel gelirsen ve içinden topladığın çiçeklerini ver bana. Yüreğinden sessizce süzülen nehirlerini getir bana, utangaçlıklarını, sokulganlıklarını, çılgınlıklarını da yanına yoldaş yaparak.

Ama neyse sen bana aldırma. Unut yukarıda istediklerimin tümünü.

“Gelirsen Sadece Kendini Getir Bana …

alıntı...
 
K

Kardelen

“Gelirsen Sadece Kendini Getir Bana …
paylaşım için tşkler güzeldi  :'(
 
F

fıstık

kendini getir bana
getirki;
yokluğunda kaybettiğim kendimi bulayım
varlığında, sende yok olayım...

teşekkürler sehla
 
P

Paradoks

TEK KELİME İLE SÜPPER YAA... KALBİMİ DERİNLEMESİNE OKSADIII. SİZMİ YAZDINIZ BUNUU sehla... ???
 
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
“Gelirsen Sadece Kendini Getir Bana …
çokkkk güzell..teşekkürler
 
M

mavili

Kullanıcı
29 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
başkada bişey istenmez zaten

teşekürler güzeldi
 
S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
alican bana ait değil dün eklerken alıntı yazmayı unutmuşum ekledim hemen. emeğe saygı. beğenmenize sevindim arkadaşlar. ben tşk ederim.  ;)
 
Üst