Kendin ol, kendin kal, hayatı yakala!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birileri varsın a sosyal desin, birileri kalksın tuhaf desin, birileri kalksın çok esrarengiz desin, birileri de kalksın sıradan değil; çok farklı desin....

(= kendime özelim dünya da özelim ben (= kendin olmak demek özel olmak demektir bence... (=

Malesef bazen birilerini bize dayattığı şeyleri yaparken farkında olmadan bizde birilerine dayatmalarda bulunarak çarkın içinde yerimizi alıyoruz.
Yüzde yüz kendimiz olmamız bana göre imkansız gibi gelsede en azından bu yüzdenin oranını yüksek tutmaya çalışmak bir birey olarak varolabilmemiz için önemli. Bana göre aksi silik bir kişilikten öteye gitmez. Kendi adıma eskiye nazaran daha çok kendim olduğumu düşünsemde bazen karşındakini incitmenin verdiği endişe bazen alacağın tepkinin kaygısı az biraz yön değişikliğine sebep olsada çoğu konuda kendim olmaya özen gösterdiğimi düşünüyorum.

Kendim olabildiğim  an  bırakın beni tüm insanların barış ve huzura kabuşacağı gün olacaktır  ama yine bir olanaksız istekten çaresizliğe doğru yolalıyor
Ahh diyorum ahhh  ve konuşamıyor ve ben olamıyorum !

Çok güzel bir yazı. Şu günümüzde kaç kişi kaldıki kendi olabilen?
Teşekkürler.

çok hoş... başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin ;)

amaneeen ben ne yapam şimdi
gazı aldım yarın ilk işim önce okul başkanlığına adaylığımı koymak,2 yıldır cesaret edemiyodum rezil almayım diye,sonra labaratuarı açacam
daha neler neler

teşekkürler Codex yazı için,uff ben fena gaza geldim yav... :D :D :D :D :D :D :D :D

Geri