eğer ileride ne yapmak istediğinde karasızsan bu sitede de buluna testleri uygulamanı öneririm testler çok doğru... yani hangi mesleğe uygunsunuz testini yapabilirsin ilgi alanlarına göre mesleğini belirlemende yardımcı olur bende oldu
hoşgeldin burak daha yaşın küçük bence yenilemek değil de yeni yeni geliştirmeye başlayalım desek daha doğru olur tabi bu benim kişsel görüşüm çünkü yıllar geçtikçe kişilik üzerine taşlar koyulur ve hedeflerini ona göre yönlendirirsin... başarılar..saygılarımla...
choco-prens' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben burak 17 yaşındayım yeni üye oldum şans eseri tıkladım bu siteyede kendi hedeflerimi belirlemeyi istiyorum karar veriyorum ama kararımdan çabucak vaz geçiyorum yeni bi hayat istiyorum acaba önerebileceğiniz bir kitap olur başka bir şey olur yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.