Siz mi çektiniz bu resimleri?Fotoğraf makinesinden çekmiş olmanız gerek sanırım,bu kadar net ve uzagı gösteren görüntüler telefondan çekilmez... Ayrıca Kars Ardahan olduğunu belirtmişiniz..Oraların o kadar güzel olabilecegini tahmin etmemiştim..Harika görüntüler,orada yaşadıgınız için kendinizi şanşlı sayabilirsiniz... Paylaşım için teşekkürler,dün sanki daha çok görmüştüm resimleri,bu gün bir azalmamı olmuş anlayamadım..Yeni görüntüler varsa bizi bu zevkten mahrum etmeyin derim,yaz bitmeden doyasıya doğa resimleri görmek hepimizi mutlu eder yanılmıyorsam....
Sevgili su perisi; Bu resimlerin tamamını ben çektim.Resimler Ardahan ilinin Gürcistan sınırında bulunan son ilçesi Posof ve biraz daha iç kısımlara düşen Hanak ve Damal ilçelerinde çekildi.Bu bölge gerçekten çok bakir.Harika doğa manzaraları var.Özellikle ilkbahar ve kışın inanılmaz görüntüler var.
Bu güzel manzaraları sizlerle paylaşmak beni mutlu ediyor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.