Kendi kişisel başarım

• Konbuyu başlatan nolife
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde nolife tarafından oluşturulan Kendi kişisel başarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,226 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Kendi kişisel başarım
Konbuyu başlatan nolife
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yeşilbereli_3423
N

nolife

Kullanıcı
18 Nis 2012
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Öncelikle merhaba sizlere hangi noktalardan buralara nasıl geldiğimi anlatmak istiyorum umarım beğenirsiniz  :)
bir zamanlar orta halli yaşam halim varken birden psikolojik sorunlarım çıkmaya başladı aslında ben çıkardım kaygı,stres,sosyal yaşamıma kadar bunlar beni derinden sarstı bir insanla konuşmaya çalışırken yüzüm kızarıyor dikkatimi vermediğim için iletişimimde zorluklar oluyordu ve daha fazlası bu sorunları yaklaşık 1 sene devam etti adeta çökmüştüm ölümü isteyecek kadar sürekli kendime kendi kendimi nasıl tedavi edebilirim diye sorular soruyordum yani bi yandanda pes etmiyordum ve birden kendi kendime bir soru sordum artık benim kurtuluşumdu o soru şöyleydi;insan beyniyle stresle ve başka şeylerle kendini hasta edebiliyorsa tam tersini yaparsan herşeyi başarırsın yani beyinle düşünce gücüyle herşeyi başarmak mümkün inadına mutlu oldum ve stresi kafamdan yok ettim kendime sürekli başarı üzerine telkinler yükledim ve yepyeni bir hayata merhaba dedim artık hiçbirşeyden kaygılanmıyorum ilgilendiğim alanlarda başarım tavan yaptı sosyal çevrem genişledi.  :)
ve son birşey duygularınız sizin efendinizdir.
Bukadar umarım beğenmişsinizdir.  :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sorunun farkına varıp,düşüncelerinle bunu çözebilmiş olman çok güzel.İnsanın kendisi ile savaş vermesi çok zor,bunu başarabilmene sevindim ;)

N

nolife

Kullanıcı
18 Nis 2012
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tekrardan teşekkürler :) aslında bunları yapmak çok kolay ama insanlar kafasında bitiremiyor maalesef.