kEdİmİ bULdUm...

sis_lekesi

Kullanıcı
çok mutluyum bugün bahçede çamaşır asarken derinden bir miyavlama duydum sesin geldiği yöne doğru gittim karşıdaki yüksek apartmanın taa çatısından geliyordu kapı kapanmış ve benim küçük kızım orda kalmış 15gün oldu düşünün ve hiç kimse kapıyı açıp kedimi çıkarmamış ordan vicdansız insanlar... o kdar zayıflamış ki...hemen süt içirdim...en gzl bayram hediyesi oldu bana çoooook mutluyum ;D

kedi ordamı?
Kedi Orda mı

Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş.. sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bi sokağa götürmüş, onu orda bırakıp doğru işe gitmiş... aynı akşam işten eve gelmiş bi bakmış kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor, kadın neşe içinde "ayy bütün gün onu aradim" demiş.. "ama akşamüstü bi baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim"

Adam tabi çok bozulmuş ama belli etmemiş.. ertesi sabah yine kediyi
arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bi sokağa götürüp bırakmış yine ieş gitmiş, akşam işten eve gelmiş bi de ne görsün kedi salonda yine karışıyla yerlerde yuvarlanıyor..Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış, akşam gelmiş yine kedi evde..sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde.. adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş, 90 blok öteye gitmiş.. ordan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa donmuş, ordan tekrar sağa donmuş, gitmiş gitmiş, bi 20 blok daha uzağa gitmiş, sola donmuş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orda arabadan atmış..Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karısını arıyor:
"Kedi orda mi?"
"Evet.. neden sordun?"
"Şunu telefona bi çağırsana... KAYBOLDUM..!"

ben demiştimmm dimi sis_lekesi ;D ;D ;D ;D ::) ::) ::)

Yürüdüm yürüdüm çok yollardan geçtim ama inan çok büyüdüm..
Düşündüm düşündüm sebebini bulamadım neden neden çok üzüldüm?
Şimdi,aç kapını lütfen,çünkü ben geldim
Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim
Bana biraz gülümser misin?
Kimseye sormadım,yolu kendim buldum geldim

sis_lekesi' Alıntı:
çok mutluyum bugün bahçede çamaşır asarken derinden bir miyavlama duydum sesin geldiği yöne doğru gittim karşıdaki yüksek apartmanın taa çatısından geliyordu kapı kapanmış ve benim küçük kızım orda kalmış 15gün oldu düşünün ve hiç kimse kapıyı açıp kedimi çıkarmamış ordan vicdansız insanlar... o kdar zayıflamış ki...hemen süt içirdim...en gzl bayram hediyesi oldu bana çoooook mutluyum ;D
Kim olduklarını bilemediğimiz o vicdansız insanları için söyleyecek sözümüz yok
  mutluluğun daim olur inşallah  diye iyi dileklerimizi gönderebiliriz : )

sis_lekesi' Alıntı:
nasıl dayandı bilmiyorum...ama çoooooooook mutluyum... ;D

Hiç unutmam oğlum ilkokulikinci sınıftaydı.
Öğretmeni ödev  olarak ezberleyin diye bir şiir vermiş . Eve geldi ağlıyor ben ezberlemem diye .
Oturup onunla beraber bu şiiri ezbelemiştim.
Oğlum mutlu oldu ama tabii benim sinirlerim altüst olmuştu  naparsınız herkesin mutluluk anlayışı biaşka oluyor: )

KEDİM

Kedim henüz bir yaşında;
Uyur hep soba başında.
Hem cesurdur, hem de kurnaz.
Bir tıkırtı duyar duymaz.
Uyanır, aslan kesilir;
Gözleri volkan kesilir.
O geldiği günden beri
Bizim evin fareleri
Damdan, tavandan indiler,
Birer deliğe sindiler.
Koşup yakalıyor hemen
Yuvasından, deliğinden
Çıkanları diri diri.
Artık bunlardan hiç biri
Dolaplarıma girmiyor,
Kitapları kemirmiyor.

iki saati konu başlığının önünden geçiyorum başlığı "kendimi buldum" diye okuyorum.
Diyom kesin melankolik bir yazıdır okunmaz  :D
meğerse kız KEDİSİNİ BULDUMUŞ  ;D
İyiymiş...Sevindim senin adına sis_lekesi  ::)

ASLI..HAN' Alıntı:
iki saati konu başlığının önünden geçiyorum başlığı "kendimi buldum" diye okuyorum.
Diyom kesin melankolik bir yazıdır okunmaz  :D
meğerse kız KEDİSİNİ BULDUMUŞ  ;D
İyiymiş...Sevindim senin adına sis_lekesi  ::)
Aslı:)
yemin ediyorum ilk önce bende aynen senin gibi kendimi buldum diye okudum.
Ne alaka diye düşündüm düşündüm  bağlantıyı birtürlü kuramadım .
hani önemli bi ileti verilmeye çalışılıyorda benmi anlayamıyorum diye sinir oldum. .Sonradan bir baktım ki kedi imiş. : )

Geri