kedim kayboldu....

• Konbuyu başlatan sis_lekesi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde sis_lekesi tarafından oluşturulan kedim kayboldu.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,794 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı kedim kayboldu....
Konbuyu başlatan sis_lekesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sis_lekesi
A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Flamingo' Alıntı:
Herkes demiyorum ki ben zaten canımcım.
Olanlar azınlıktadır belki ama, benim gözlemim o yönde oldu.

(Sis_lekesi kızmaz bize umarım, konuyu dağıttık azıcık)
kedi sevgisinden insan sevgisine geçtik  :)

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok üzüldüm :( Benim 1 ay önce köpeğim kaybolmuştu. Bunu ancak yaşayan bilir onlar çok farklı oluyor. Çok aradık,her yere baktık,haber verdik ama olmadı bulamadık.En çok üzüldüğüm ise köpeğimin dışarıda aç kalacağını düşünmek oldu.Çünkü biz ona çok güzel bakmıştık hatta şımarttık bile diyebilirim.Artık umudumu kesmiştim inşallah hayvansever birisi bulmuştur da karnını doyuruyodur diye dua etmeye başlamıştım :-[ Kaybolduğundan yaklaşık 17 gün sonra bitanemi buldum  :) Ona sarıldığımda dünyalar benim oldu çok farklı bir duygu..Umudunu hiç kaybetme hiç beklemediğin bir anda çıkıverir karşına. Geçmişe dönüp sürekli kendini üzme bu sana hiçbir şey kazandırmaz. Her şerde bir hayır vardır böyle düşün. :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
sis_lekesi' Alıntı:
benim bitanecik sarı kızım yok 3gündür..bu üzüntümü sizinle paylaşmak istedim..her yeri aradım ama yok..hayvan besleyenler bunun nasıl bişey olduğunu az çok bilirler...içimden hiçbir şey gelmior gözlerim hep onu arıyor..azize nerdesin...
Hoş olanlar olmuş zaman aşımına uğramış  geç haberim oldu ama pek bir üzüldüm hane . :(
Bari diyorum Kedim Evden Kaçtı sitelerine falan haber verseydin:)
Ahh  Azize ahh sisli havalar çarpar seni lütfen tezelden evine dön:)

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
uzun zamandır girmiyordum bu siteye kedim 2009 da kaybolmuş. şimdi 2013 yılı ve kedim 9 yaşına girdi,ben üniversiteyi bitirdim y.lisansım bitmek üzere ve 2 haftadır çalışıyorum,nasıl da kendimden büyük yorumlar yapmışım bazı konular hakkında...nostalji yapmak istedim