KAZANMAK AMA NASIL?

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde etki84 tarafından oluşturulan KAZANMAK AMA NASIL? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,321 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı KAZANMAK AMA NASIL?
Konbuyu başlatan etki84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan erdal_ergen
E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
KAZANMAK;  AMA NASIL?

Birkaç yıl önce, Seattle Özel Olimpiyatlarında, tümü fiziksel ve zihinsel özürlü olan dokuz yarışmacı, 100 metre koşusu için başlama çizgisinde toplandılar. Başlama işareti verilince, hepsi birlikte başladılar, bir hamlede başlamadılar belki ama yarışı bitirmek ve kazanmak için istekliydiler. Yarışa başlar başlamaz içlerinden genç bir delikanlı tökezleyip yere düştü ve ağlamaya başladı. Diğer sekiz kişi oğlanın ağlaması duydular. Yavaşladılar ve geriye baktılar. Sonra hepsi yönlerini değiştirdiler ve geriye döndüler, oğlanın yanına geldiler. İçlerinden Down Sendromlu bir kız eğilip oğlanı öptü ve :

-        Bu onun daha iyi olması sağlar, dedi.

Sonra dokuzu birden kol kola girdiler ve bitiş çizgisine doğru hep birlikte yürüdüler. Stadyumdaki herkes ayağa kalkıp dakikalarca onları alkışladı. Orada bulunan insanlar hâlâ bu öyküyü anlatırlar. Neden? Çünkü şu tek gerçeği derinden bilmekteyiz:

Bu hayatta önemli olan şey, kendimiz için kazanmaktan çok daha ötede olan bir şeydir. Bu hayatta önemli olan , yavaşlamak ve rotanızı değiştirmek anlamına gelse bile diğerlerinin de kazanması için yardım etmektir.



 
H

hizliakdeniz

Kullanıcı
27 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
kayseri
canı gönülden bu insanları tebrik ediyorum önemli olan bence görünüşte sakat olmak deilde görünmeyen yanlarımızın sakat olmasıdır bırak geriye dönmeyi ilerlemek için üstüne basıp geçiyorlar malesef
 
E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
haklısız bu düzeni bir şekilde bir ucundan tutup değiştirmeliyiz bu görevde bize düşüyor...
 
E

erdal_ergen

Kullanıcı
16 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
güzel bir konuya dikkat çekmişsiniz.

Paylaşım için teşekkürler.
 
Üst