Hoşbulduk sevgili Bıldırcın,yeniden sizlerle bir arada olabilmek gerçekten keyif verici gerçekten de..bıldırcın' Alıntı:İstiyorum istiyorum banada bu koltuklardan bir adet lütfen
Senarist aramıza tekrardan hoşgeldin O0
Evet evetbıldırcın' Alıntı:İstiyorum istiyorum banada bu koltuklardan bir adet lütfen
Zynep' Alıntı:Evet evetbıldırcın' Alıntı:İstiyorum istiyorum banada bu koltuklardan bir adet lütfen
Destek tam destek bıldırcına!
kayınvalidelere iyi bakınsenarist081' Alıntı:Zynep' Alıntı:Evet evetbıldırcın' Alıntı:İstiyorum istiyorum banada bu koltuklardan bir adet lütfen
Ne o Bıldırcın,kayınvalidezedelerdenmisin yoksa
Size katılmamak mümkün değil,sayın Bülent beyBülent' Alıntı:Her kadın, bir kayınvalide adayıdır.
Size yapılmasını istemedğiniz şeyleri, kayınvalidenize yapmayın.
;D ;D Müthişsin dostum,tuttum bu lafınıBülent' Alıntı:Her kadın, bir kayınvalide adayıdır.
yaa öyle demeyin hem ne demişler kendine yapılmasını istemedin şeyi baskasına yap cok zevkli oluoBülent' Alıntı:Her kadın, bir kayınvalide adayıdır.
UğurOnur' Alıntı:Arkadaşlar Yaprak dökümünü izleyen var mı...
Ordaki Cevriye hanım tam bu koltuğa layık tiplerden :alsana
Ama her kötü geline lazım öyle bir kaynana hep kaynanalarda
suç yok gelinlerde bazen çok kötü olabiliyor :doverim
Teşekkür ederim zeynepcim bu konuda cidden desteğe ihtiyacım vardısenarist081' Alıntı:Zynep' Alıntı:Evet evetbıldırcın' Alıntı:İstiyorum istiyorum banada bu koltuklardan bir adet lütfen
Ne o Bıldırcın,kayınvalidezedelerdenmisin yoksa