Zynep' Alıntı:Saolun teşekkür ederim sizlere ama ben yine de ısrarlıyım, "zor" u başarın, göreceksiniz ki, sonunda daha mutlu bir yaşam sizi bekliyor.
Ben başardım bunu.
Şimdi bana en yakın dostum kazık atsa, inanın yıkılmamayı öğrendim.
Biraz daha farklı bu yazının anlattığı "karşılıksız sevgi" ölüdeniz.ölüdeniz' Alıntı:Yeryüzünde her şeyin bir karşılığı vardır.sevgininde bir karşılığı vardır verirsen alırsın teşekkürler
ölüdeniz' Alıntı:Karşılık beklemeden sevebilme ihtimali sıfırdır.
ölüdeniz' Alıntı:Zeynep yazıyı anladım ben sadece kendi fikrimi yazdım yazıya parelel olarak bilmem anlatabildimmi.yazarın verdiği örnek bile bana saçma geldi.her anne baba nın vermiş olduğu sevginin karşılığıda vardır ben bunuda iddaa ediyorum.anne baba seni büyütür ve belli bir seviyeye getirir onun istediği birşeyi yerine getirmeyince ipler bir anda kopuyor.bilmem anlatabildimmi aslında sende benim söylediğimi söylüyorsun ama düşünce yollarımız farklı
Frost' Alıntı:sevgi paylaştıkça çoğalır, sevmek hayattaki en güzel şey bence, paylaşmak birlikte olunca güzeldir, karşılıksız aşk yaşamadım ama yaşasaydım sanırım pes etmezdim, ben ce herkes sevgisi için savaşmalı...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.