karışık güzel resimler

• Konbuyu başlatan hanedeyim
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde hanedeyim tarafından oluşturulan karışık güzel resimler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,239 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı karışık güzel resimler
Konbuyu başlatan hanedeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hanedeyim
M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Maşallah çok güzel gözler keske bnmde gözlerim renkli olsaymışş ::) ::)

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
hepside çok güzeldi eline sağlık

H

hanedeyim

aslında onlarla biraz zaman geçirsen hiç korkulacak şeyler değil hatta hiç bir canlı korkulacak gibi değil sadece dikkat ve onların sizden kormaması için biraz özen ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
hanedeyim' Alıntı:
aslında onlarla biraz zaman geçirsen hiç korkulacak şeyler değil hatta hiç bir canlı korkulacak gibi değil sadece dikkat ve onların sizden kormaması için biraz özen ;)
Haklı olabilirsin ama ne bir  bir sürüngenle nede bir  çakalla ,kaplan  ile karşılaşayım ne de onları korkutayım (zaten böle bi'şey olanaksız ama onları sevmek mi  hiç düşünmedim )  : ((
Ama sürüngenin resimine dahi bakamayacak kadar korktuğumu itiraf ediyorum.
Bu fobimi kırmak için çok uğraş veriyorum ama hala başaramadım ..

H

hayalhane

aslında ben olsam bu gözleri anti-sapık olarak kullanırdım,amma işime yarar haaa ;D ;D ;D ;D ;D

H

hanedeyim

crt' Alıntı:
hanedeyim' Alıntı:
Haklı olabilirsin ama ne bir  bir sürüngenle nede bir  çakalla ,kaplan  ile karşılaşayım ne de onları korkutayım (zaten böle bi'şey olanaksız ama onları sevmek mi  hiç düşünmedim )  : ((
Ama sürüngenin resimine dahi bakamayacak kadar korktuğumu itiraf ediyorum.
Bu fobimi kırmak için çok uğraş veriyorum ama hala başaramadım ..
bu korku sadece çevremizdeki insanların bize öğrettiğidir

küçük bir kız akrabam vardı bendeki tahda yılanı ona göstercektim annesi gördü çok korktu bağırdı çocukda korkmaya başladı ağlamaya başladı dahta yılanı yaklaştırınca devamlı ağlıyodu ama ne olduğunu bile bilmiyor daha 2 yaşında bende yılanı götürdüm salonun diğer ucuna koydum hiçkimse sesini çıkarmasın dedim
çocuk biraz zaman geçtikten sonra kendiliğinden gidip eline alıp oynamaya başladı
:)

H

hayalhane

ne kadar tatlı bişey bu böyle,anasına bak kızını al deler bide,bunun anasını görmek sahi istemem ben xD