karışık güzel resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hanedeyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Da%C4%9F%20Ke%C3%A7isi.jpg

dag-kecisi.jpg

DAG%20KECISI_2.jpg

693pxpolarbear.jpg

800pxursusmaritinus.jpg

399pxpantheratigris2.jpg

480pxcmmmountainlion.jpg

800pxorcaorlandoseaworl.jpg

800pxwhiteshark.jpg

479pxcrocodylusacutusme.jpg

800pxsaltwatercrocodile.jpg

reticulatedpython02.jpg

800pxdendroaspispolylep.jpg

800pxeasterngreenmamba0.jpg

800pxcrotalusatroxusfws.jpg

BONUSLAR
bunny-kitten-identity-theft.jpg

17023714243dffcee53okx5.jpg

aslında onlarla biraz zaman geçirsen hiç korkulacak şeyler değil hatta hiç bir canlı korkulacak gibi değil sadece dikkat ve onların sizden kormaması için biraz özen ;)

hanedeyim' Alıntı:
aslında onlarla biraz zaman geçirsen hiç korkulacak şeyler değil hatta hiç bir canlı korkulacak gibi değil sadece dikkat ve onların sizden kormaması için biraz özen ;)
Haklı olabilirsin ama ne bir  bir sürüngenle nede bir  çakalla ,kaplan  ile karşılaşayım ne de onları korkutayım (zaten böle bi'şey olanaksız ama onları sevmek mi  hiç düşünmedim )  : ((
Ama sürüngenin resimine dahi bakamayacak kadar korktuğumu itiraf ediyorum.
Bu fobimi kırmak için çok uğraş veriyorum ama hala başaramadım ..

aslında ben olsam bu gözleri anti-sapık olarak kullanırdım,amma işime yarar haaa ;D ;D ;D ;D ;D

crt' Alıntı:
hanedeyim' Alıntı:
Haklı olabilirsin ama ne bir  bir sürüngenle nede bir  çakalla ,kaplan  ile karşılaşayım ne de onları korkutayım (zaten böle bi'şey olanaksız ama onları sevmek mi  hiç düşünmedim )  : ((
Ama sürüngenin resimine dahi bakamayacak kadar korktuğumu itiraf ediyorum.
Bu fobimi kırmak için çok uğraş veriyorum ama hala başaramadım ..
bu korku sadece çevremizdeki insanların bize öğrettiğidir

küçük bir kız akrabam vardı bendeki tahda yılanı ona göstercektim annesi gördü çok korktu bağırdı çocukda korkmaya başladı ağlamaya başladı dahta yılanı yaklaştırınca devamlı ağlıyodu ama ne olduğunu bile bilmiyor daha 2 yaşında bende yılanı götürdüm salonun diğer ucuna koydum hiçkimse sesini çıkarmasın dedim
çocuk biraz zaman geçtikten sonra kendiliğinden gidip eline alıp oynamaya başladı
:)

ne kadar tatlı bişey bu böyle,anasına bak kızını al deler bide,bunun anasını görmek sahi istemem ben xD

Geri