Karanlık çöktüğünde sizi aydınlatan yıldızlarız var mı ! ?

İnsan da kayar evet zynep isteyerek yada istemeyerek, insanlar dostlar hayatımızdan kayar, en iyisi kendi ışığınla yol almayı becerebilmek.

manas' Alıntı:
İnsan da kayar evet zynep isteyerek yada istemeyerek, insanlar dostlar hayatımızdan kayar, en iyisi kendi ışığınla yol almayı becerebilmek.

Ben buna katılamıyorum. Bu yalnızlığı seçmek gibi geliyor bana.
Siz sık sık yeğeninizden sözedersiniz, onun ışığı olduğunuzu düşünüyorum bazen. Ona "sen kendi ışığında yol al!" diyebilir misiniz?
İnsanın insana gereksinimi vardır manas.
Her konuda!
Herkes kendi ışığında ilerlerlerse, ışıklar çabuk sönmez mi?

Sorunda bu zaten ben birilerinin ışığı olabiliyorum da bana ışık olabilcek biri yok kimbilir, yeğenim o benim canım mutluluğum ama yıldızım değil, yıldızım beni anlamalı, benden kaymamalı, beni ben anlatmadan çözmeli, içime nüfuz etmeli.
Samimi arkadaşlarım var ama onlar ben anlattığım kadarıyla beni anlıyorlar, ben anlatmadan derdimi halimi görsün isterim ben.

manas' Alıntı:
Sorunda bu zaten ben birilerinin ışığı olabiliyorum da bana ışık olabilcek biri yok kimbilir, yeğenim o benim canım mutluluğum ama yıldızım değil, yıldızım beni anlamalı, benden kaymamalı, beni ben anlatmadan çözmeli, içime nüfuz etmeli.
Samimi arkadaşlarım var ama onlar ben anlattığım kadarıyla beni anlıyorlar, ben anlatmadan derdimi halimi görsün isterim ben.

O zaman yıldızınızı bulmanız dileği ile...
Siz nasıl yıldız olabiliyorsanız, ben çok eminim herkesin bir yıldızı olur, yeter ki karamsarlıkla kapılar kapanmasın.

manas' Alıntı:

Bir de izninizle; eğer siz anlatmadan derdinizi görmüyorlarsa, yazıda ki anafikri baz alarak, siz gerçekten yıldızınıza epey uzaksınız. :(

Zynep sana yada yorumlarına gülmedim sadece tesbit ettiğin durum gerçekten komik geldi bana, anlatılmadan anlaşılmayı beklemek gerçekten enteresan. kendi durumuma kahkaha atmak geldi içimden.
Gerçek dostun seni anlaması için açık seçik kelimelere htiyacı yoktur diye düşünüyorum. Beklediğim ve dost dediğim kişiye yüklediğim çok şey var belki sıkıntı da burada.

manas' Alıntı:
Zynep sana yada yorumlarına gülmedim sadece tesbit ettiğin durum gerçekten komik geldi bana, anlatılmadan anlaşılmayı beklemek gerçekten enteresan. kendi durumuma kahkaha atmak geldi içimden.
Gerçek dostun seni anlaması için açık seçik kelimelere htiyacı yoktur diye düşünüyorum. Beklediğim ve dost dediğim kişiye yüklediğim çok şey var belki sıkıntı da burada.

Yorumlarımada gülebilirsiniz, bu benim için hiç sorun olmaz.
Zaten sonuçta dediğimi demişsiniz. :)

Gecemide günüdüzümüde aydınlatan bir yıldızım var,o beni aydınlattığının farkında değil,arkadaşım yada dostum hiçdeğil.

doğru insanın etrafında parlayan yıldızlar olması çok güzeldir...varsa da bunu belirtmeliyiz değerini  göstermeliyiz...
"Gerçek dostlar yıldızlara benzer gece olunca yalnız onlar görünür."
ama..
yıldızların bazıları göz yanılmasıysa,biz onu sevdiğimz için onun parladığını düşünüyorsak,onu sevdiğim için gerçek dostumuz yerine koyuyorsak?
ve en acısı bunun farkında değilsek?..

yıldızların bazıları göz yanılmasıysa,biz onu sevdiğimz için onun parladığını düşünüyorsak,onu sevdiğim için gerçek dostumuz yerine koyuyorsak?

Sağlam bi şekilde farkına vardırtıyorlar o zaman...

Flamingo' Alıntı:

Sağlam bi şekilde farkına vardırtıyorlar o zaman...

parlaklığı bir gün sönecektir ve malesef  karanlıkta kaldığımızda fark edeceğiz göz yanılgısı olduğunu..

Geri