manas' Alıntı:İnsan da kayar evet zynep isteyerek yada istemeyerek, insanlar dostlar hayatımızdan kayar, en iyisi kendi ışığınla yol almayı becerebilmek.
manas' Alıntı:Sorunda bu zaten ben birilerinin ışığı olabiliyorum da bana ışık olabilcek biri yok kimbilir, yeğenim o benim canım mutluluğum ama yıldızım değil, yıldızım beni anlamalı, benden kaymamalı, beni ben anlatmadan çözmeli, içime nüfuz etmeli.
Samimi arkadaşlarım var ama onlar ben anlattığım kadarıyla beni anlıyorlar, ben anlatmadan derdimi halimi görsün isterim ben.
manas' Alıntı:Samimi arkadaşlarım var ama onlar ben anlattığım kadarıyla beni anlıyorlar, ben anlatmadan derdimi halimi görsün isterim ben.
manas' Alıntı:
manas' Alıntı:Zynep sana yada yorumlarına gülmedim sadece tesbit ettiğin durum gerçekten komik geldi bana, anlatılmadan anlaşılmayı beklemek gerçekten enteresan. kendi durumuma kahkaha atmak geldi içimden.
Gerçek dostun seni anlaması için açık seçik kelimelere htiyacı yoktur diye düşünüyorum. Beklediğim ve dost dediğim kişiye yüklediğim çok şey var belki sıkıntı da burada.
kesinlikle katiliyorum...nazarelif' Alıntı:o yıldızlardan bulmak için çabalıyorum ama gördüm ki insanın tek dostu kendisi
Otu Çek Köküne Bak' Alıntı:Gecemide günüdüzümüde aydınlatan bir yıldızım var,o beni aydınlattığının farkında değil,arkadaşım yada dostum hiçdeğil.
yıldızların bazıları göz yanılmasıysa,biz onu sevdiğimz için onun parladığını düşünüyorsak,onu sevdiğim için gerçek dostumuz yerine koyuyorsak?
ve en acısı bunun farkında değilsek?..
Flamingo' Alıntı:yıldızların bazıları göz yanılmasıysa,biz onu sevdiğimz için onun parladığını düşünüyorsak,onu sevdiğim için gerçek dostumuz yerine koyuyorsak?
ve en acısı bunun farkında değilsek?..
Sağlam bi şekilde farkına vardırtıyorlar o zaman...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.