hepiniz çok güzel yazmışsınız teşekkürler... bugün başıma gelen olayı yazıcam müsadenizle.
cuma namazı için camiye gittim.abdest alırken de el çantamı başımın üzerindeki askıya astım,abdest alıp içeri geçtim.5 dk sonra çantamın yanımda olmadığını farkettim ve çıktım.cami avlusu çok kalabalıktı ve çanta yerinde değildi.şok oldum çaresizce etrafıma bakındım durdum...içinde kimlik,atm kartları,kredi kartım,anahtarlarım ve 100 dolar olan çantam yoktu.yapacak bi şey yoktu.bankayı arayıp kartları iptal ettirdim ve geçip namazımı kıldım...
camiden erkencek çıkıp ümitsizce giderken,kardeşim polisi aramamı istedi.aradim,polis caminin önüne dönmemi oraya bi ekip gönderileceğini söyledi.döndüm,beklerden birden içeri girmeyi ve ''ÇANTA KAYBEDEN VAR MI?'' diye bağıracak birini bekleyecektim bi ümit O kalabalığın içinde ayakabısını giymeye çalışan işçi kıyafetli birinin belindeydi çantam
ÇANTAYI UZUN SÜRE KİMSENİN ALMADIĞINI GÖRÜNCE; ART NİYETLİ BİRİNİN ELİNE GEÇMESİN DİYE ALMIŞ
ve inanın çantayı açıp içinde ne olduğuna dahi bakmamış
o kadar kalabalıkta çantamın bulunup bulunmayacağı arasında gittim geldim ümidimi kaybetmemeliydim:::::::::