Kanserden korunmak için sarımsak tüketin

  • Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Kanserden korunmak için sarımsak tüketin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,320 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Kanserden korunmak için sarımsak tüketin
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeryaDer
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Haftada iki kez sarmısak yiyenlerin akciğer kanserine yakalanma riskinin azaldığı belirlendi.


Çin'de yapılan bir araştırma, haftada iki kez çiğ sarmısak tüketenlerin akciğer kanserine yakalanma riskinin yüzde 44 azaldığını gösterdi.

Vücuttaki iltihabı giderdiği ve antioksidan görevi gördüğü bilinen sarmısağın, sigara içenlerde ya da dumana maruz kalanlarda bile riski yaklaşık yüzde 30 azalttığı belirtildi.

Pişmiş sarmısağın aynı etkileri sağlayıp sağlamadığıysa henüz bilinmiyor.

Araştırma, "Cancer Prevention Research" dergisinde yayımlandı.

 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kokusunada bi çare bulsalar çok sevinicem :)
 
DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
Evet doğal antibiyotik ancak ülkemize atasözlerine kadar giren Çin sarımsağı olmamasına dikkat etmek lazım. Nasıl anlaşılır söyleyeyim o kocaman tatsız hatta kötü bir tadı olan ve sarımsak gibi kokmayan şeydir.

Sarımsak ayrıca saçlarda da çok faydalı düzenli tüketilmesi durumunda saçtaki beyazları azaltıyor ya da önlüyor.

Eğer mide rahatsızlığınız yoksa mide mukozasını güçlendirip ülser mikrobundan koruyor.

Sanıldığının aksine tansiyonu düşürmüyor düzenli tüketildiğinde tansiyonu dengeliyor.

Kokusuna karşı maydanoz ve ya ağzınızda bekleterek çiğneyeceğiz karanfil iyi gelecektir.
 
Üst