Kalbin anahtarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kalbimize kimse, zorla giremez elbette.. Dışarıdan zorlamakla ya da beklemekle olmuyor.. 

Teşekkürler..

paylaşım için tşkler alican gerçekten çok güzel bir paylaşım bencede muhteşem olmuş emeğine yüreğine sağlık çokta doğru :)

ben ilkkez okudum senin sayende ve çok beğendim farklı anlamlı hoş bişi işte... paylaşım için teşekkür ederim

çok ama çok doğru bir cümle
o kapı size içeriden açılmamışsa giremezsiniz

alicann çok teşekkür ederim
bu sözü aklımdan hiç çıkartmıyacağım

Bu resmi biliyorum, beni çok etkilemiştir hep. :)
Ve düşünürüm, dışarıdaki köpekler bile sudan kana kana içerken, neden içerideki çıkmaz da kendine sunulan dostluktan içmez diye...

Konuda bahsedilen resim bu (: Lakin anlatılan hikayeyi bilemiyorum fakat ingilizce olarak şöyle bir şey

"Behold, I stand at the door and knock; if any man hear my voice, and open the door, I will come in to him, and will sup with him, and he with me". According to Hunt: "I painted the picture with what I thought, unworthy though I was, to be by Divine command, and not simply as a good subject."[1] The door in the painting has no handle, and can therefore only be opened from the inside, representing "the obstinately shut mind".[2] Hunt, 50 years after painting it, felt he had to explain the symbolism.[3]

Çevirebildiğim kadarıyla ; oradaki kapı, inatla kapalı bir beyni temsil ediyor. Resmi yaptıktan 50 yıl sonra açıklama gereği görmüş.

The Light Of The World

297px-Hunt_Light_of_the_World.jpg

Geri