Kalbimden Kalemime Akan Cümleler:Buğulu Gözler

PReNSeS betüş

Kullanıcı
...
  Geçmişte başka kimseler, başka olaylar uğrunda yitirdiğimiz umutlarımızın yerine yedek umutlarımız olmalı.
...
Geçmişte yaşanmış olaylarla gözlerimiz buğulanmamalı, gelecekte yaşayacaklarımız için umutla daima umutla parlamalı.
...
Umutlandığımız şey gerçekleşmeyinceumutlandığımıza bin pişman oluruz.Umudumuza değmediğini düşünebiliriz.bu pişşmanlığı ömür boyu kalbimizde taşıyacak kadar güçlü değilsek önceden tedbir alıp inandığımız şey için umutlanmalıyız.
...
Umut geleceğimize tuttuğumuz ışık, geçmişte hatırlamak istemediklerimizi sildiğimiz silgidir...

Yazar:BETÜL ANKARALIGİL

PReNSeS betüş' Alıntı:
...
 Geçmişte başka kimseler, başka olaylar uğrunda yitirdiğimiz umutlarımızın yerine yedek umutlarımız olmalı.
...
Umut geleceğimize tuttuğumuz ışık, geçmişte hatırlamak istemediklerimizi sildiğimiz silgidir...

Prenses:)Umut kavramını oldukça güzel tasvir eden bu sözler sana mı ait?
 Güzeldi..

evet o sözlerin hepsi bana ait geçen farkettim ben de bu yeteneğimi aslında yazdığım bu cümleler bir kompozisyonumda geçiyor bunun gibi daha birçok kompozisyonum var bu arada beeğendiğinize sevindim bazen öyle bir duygu seli geliyo ki işte böle yazıyorum

Ayyyyyyyyyyyyyy.
Ben de gireyim lafa.
Ben de yazıyorum kompozisyon,kimse sen de paylaş demiyooooo >:( >:( >:(
Betüş güzeldi yahu ben biliyom zaten kompozisyonun tamamını.
Keman eşliğinde yazmış komposizyonu hanımefendi:)

suheda:)' Alıntı:
Ayyyyyyyyyyyyyy.
Ben de gireyim lafa.
Ben de yazıyorum kompozisyon,kimse sen de paylaş demiyooooo >:( >:( >:(
Betüş güzeldi yahu ben biliyom zaten kompozisyonun tamamını.
Keman eşliğinde yazmış komposizyonu hanımefendi:)

Kompozisyon yazdığını bilmediğim için paylaş demek ne kadar doğru olur bilemedim  ama artık biliyorum paylaş okuyalım canım ;)

Geri