arkadaşlar ben bir komutan kzıyım ve 2 ablamın eşide komutan ve 30 yaşındayım çoçukluğum hep babasız geçti yeğenlerimde aynı kaderi yaşıyo ama biliyorumki bir amaç uğruna babasızım ve çok gururlu serefli bir meslek her şehid haberinde içimiz kan ağlıyo ama inanınki burdaki tüm askerler sehidimizin kanı yerde kalmıcak diye and içiyolar
ben bir komutan kızıyım ve 2 ablamda eşleride komutan ben hep babasız büyüdüm ve yeğenlerimde aynı kaderi paylaşıyolar ama biliyoruzki şerefli bir amaç uğruna bunları yaşıyoruz her bir sehidimize içimiz kan ağlıyo ama bilinki burdaki tüm askerlerimiz komutanlarımız her şehdin ardından kanınız yerde kalmıcak diyerek and içiyolar bizi hiç bir güç yıkamadı yıkamıcakta
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.