KAHRAMANLARIMIZ

• Konbuyu başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Kristal tarafından oluşturulan KAHRAMANLARIMIZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,327 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı KAHRAMANLARIMIZ
Konbuyu başlatan Kristal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mavidünya
F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Eğer ki gece içimiz rahat uyuyabiliyorsak bunu Mehmetçik'e borçluyuz.. Kahraman Türk Askerleri..

S

senarist081

Bir harekat biter,başka bir harekat devam eder..Hepsi birbirinden aslan parçası bu Mehmetçiklerin..

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
çok can yakıyor.. hem gurur duyup hem eziliyor insan...
allah onların yardımcısı olsun
annelerine de sabırlar versin...
sağ salim dönsünl :'(

metalci

metalci

Kullanıcı
6 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
:'( :'( :'(  off şimdi  bakıom

çok duygulu  allah  bu vatanı yürdüğü yolda  muvaffak etsin

H

hazal007

Kullanıcı
23 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
NEDENE BİLİRKİ YÜCE RABBİM TÜM ASKERLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN HAZAL

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
arkadaşlar ben bir komutan kzıyım ve 2 ablamın eşide komutan ve 30 yaşındayım çoçukluğum hep babasız geçti yeğenlerimde aynı kaderi yaşıyo ama biliyorumki bir amaç uğruna babasızım ve çok gururlu serefli bir meslek her şehid haberinde içimiz kan ağlıyo ama inanınki burdaki tüm askerler sehidimizin kanı yerde kalmıcak diye and içiyolar

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
ben bir komutan kızıyım ve 2 ablamda eşleride komutan ben hep babasız büyüdüm ve yeğenlerimde aynı kaderi paylaşıyolar ama biliyoruzki şerefli bir amaç uğruna bunları yaşıyoruz her bir sehidimize içimiz kan ağlıyo ama bilinki burdaki tüm askerlerimiz komutanlarımız her şehdin ardından kanınız yerde kalmıcak diyerek and içiyolar bizi hiç bir güç yıkamadı yıkamıcakta

S

samanyolu

Kullanıcı
20 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
aydın
şehitler ölmez vatan bölünmez...!!!!!!!!!!!