Kadınların yedi hali..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emosin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emosin

Kullanıcı
Sarışını, esmeri, kumralı, kızılı.. Estetik duruşu, nezaketi, güzelliği, gülüşü... Saymakla bitmez kadının özelliği..
Kadersizdir kimisi, kimisinin yüzünden eksik olmaz gülümsemesi. Kimisi utangaç , kimisi filozof. Çözümcüi nazik, sanatçı ruhludur kadınlar.
Peki ya siz hangisisiniz?

KADERSİZLER

Bu tip kadınlar genelde üniversiteyi iyi dereceyle bitirirler. Konuşurken en uygun kelimeri seçmeye özen gösterirler. Her ne yaşarlarsa yaşasınlar
deneyimlerinden bişeyler kazanmaya çalışırlar. Genelde makyaj yapmazlar ve duygusal ilişkilerinde başarılı değillerdir.

GÜLENLER

Hayatın her alanında keyif almaya çalışan bu kadınlar çok duygusal olurlar. En basit bir olay karşısında kolayca ağlayabilir, Hatta kahramanlık hikayelerine hala yürekten inanırlar. Erkekliğin egemenliğini seven bu kadınlar televizyon izlemeye bayılırlar.

UTANGAÇLAR

Kitap okumayı severler. Örgü gibi el işlerini sevmezler. Arkadaşlarıyla genelde son çıkan kitaplar üzerine sohbete girerler. Sabit fikirdirler. Ağırbaşlı erkeklerden hoşlanırlar. Etraflarındaki insanlar onları genel olarak 'mükemmel' diye tanımlar.

FİLOZOFLAR

Bu kadınlar inanılmazlardır. Genelde erkek kıyafetleri içinde gördüğümüz filozof kadınlar görünüşlerine pek önem vermezler. Karşı cinsle çok az ilgilenirler. Kimse kolay kolay yakın dostları olamaz. Sırları genelde birilerinin kaderlerini belirleme yeteneklerinde yatar.

SANATÇILAR

Yetenekli olan bu kadınlar çoğu zaman yeteneklerinden yorulup gizliden gizliye yalnız bir hayat sürmeyi isterler. Tanrının onları, güzellik artı yetenek ikilisiyle yarattıklarını düşünürler. Hayatın anlamı üzerine arkadaşlarıyla uzun sohbetler gerçekleştiren sanatçı kadınların, birini çok mutlu edebilme yetenekleri vardır.

NAZİKLER

Bu kategorinin kadınları evliliğe meyillidir. Genelde sakin ev hayatına, aileye düşkün olan bu tip kadınlar erkeklerin eş seçimi sırasında ilk tercih ettiği kadınlardır.

ÇÖZÜMCÜLER

Çözümcüler doğuştan iyidirler, nazik ve akıllı olan bu kadınlar özeleştiri yapabilme özelliğine sahiptirler. İlişkilerde kendi hatalarını çok kolay kabul ederler ve çözmeye çalışırlar. Aynadan nefret ederler. Kendi görüntülerinden çoğu zaman hoşnut olmayan bu kadınların en büyük hayali bebek sahibi olmaktır.

UTANGAÇLAR

Kitap okumayı severler. Örgü gibi el işlerini sevmezler. Arkadaşlarıyla genelde son çıkan kitaplar üzerine sohbete girerler. Sabit fikirdirler. Ağırbaşlı erkeklerden hoşlanırlar. Etraflarındaki insanlar onları genel olarak 'mükemmel' diye tanımlar.

işte ben  :D

Not: Olay gazetesinden alıntıdır..

UTANGAÇLAR

Kitap okumayı severler. Örgü gibi el işlerini sevmezler. Arkadaşlarıyla genelde son çıkan kitaplar üzerine sohbete girerler. Sabit fikirdirler. Ağırbaşlı erkeklerden hoşlanırlar. Etraflarındaki insanlar onları genel olarak 'mükemmel' diye tanımlar
bana en yakın olanı bu :-\

UTANGAÇLAR

Kitap okumayı severler. Arkadaşlarıyla genelde son çıkan kitaplar üzerine sohbete girerler. Sabit fikirdirler. Ağırbaşlı erkeklerden hoşlanırlar. Etraflarındaki insanlar onları genel olarak 'mükemmel' diye tanımlar.

:D

GÜLENLER

Hayatın her alanında keyif almaya çalışan bu kadınlar çok duygusal olurlar. En basit bir olay karşısında kolayca ağlayabilir, Hatta kahramanlık hikayelerine hala yürekten inanırlar. Erkekliğin egemenliğini seven bu kadınlar televizyon izlemeye bayılırlar.

Tam ruh halim  :D

Burada  yazan hiç bir guruba dahil olmayan isyankarın tekiyim..
Acaba sanatçı bir ruha sahipmiyim diyecğima ama..
Mutluluk nasıl bi'şeydir pek anlamam sanırım buda uymuyor: (

sanırım kendine haksızlık ediyorsun.. insan an an değişebiliyor ya da karşılaştığı insanlar, şartlar gerçek beni ortadan kaldırıp şartlara uygun bir versiyonumuzu çıkarıyor insanların karşısına..
belki farklı insanlarla karşılaşsaydım 1. gibi olacaktımda şimdi sonuncusu gibiyim. çok mu derinden girdim olaya :-*b sanırım
ama  isyankarlık konusunda katılıyorum hemen tetiklenebilir ateş açabilirim farklı yollardan.. genelde sakin ama hedefi tam vururum..
neyse
önceleri filozof ve biraz da utangaç şimdi ise sanırım sanatçı daha uygun belki seneye başka türlü
mevsimine göre değişmez ama bir şeyler oluyor işte..
ayrıca crt bence sende sanatçıya çok uygunsun.. tanıdığım çok kişden daha fazla hakediyorsun mutlu olmayı...her yönden..
ama lütfen kendine haksızlık etme:)

Yeterli anlatamamışlar kadınları.Bence daha çok kategorisi olmalı kadınların..En azaından gerçek hayatta öyle olduğunu görüyoruz ;)

yani yediden çok demek istedim de haklısın kategori yanlış bir kelime olmuş:)ama ben düşünsem 24e bile çıkar sayı..niye 24 diye sormayın aklıma şu anda 24 geldi sadece bir nedeni yok yani:)

kzdnz' Alıntı:
ayrıca crt bence sende sanatçıya çok uygunsun.. tanıdığım çok kişden daha fazla hakediyorsun mutlu olmayı...her yönden..
ama lütfen kendine haksızlık etme:)

Canım benim çok teşekkür ediyorum ..
Hakadiyor olmak değil..Ama  hakettiğin gibi yaşayamamak kahrediyor insanı..
Neyse bunrarı biraraya geldiğimizde daha detaylı konuşuruz : )
Sevgiler

Geri