B
Bülent
'Hanımefendi 3 gündür satın almaya çalıştığınız şey Mikrodalga fırın!
'Hanımefendi 3 gündür satın almaya çalıştığınız şey Mikrodalga fırın!
Ben bilmem Aydın bilir. :-Xbıldırcın' Alıntı:Ne alaka şimdi
Aydın a sordum zaten ;DBülent' Alıntı:Ben bilmem Aydın bilir. :-Xbıldırcın' Alıntı:Ne alaka şimdi
:kihkih :kihkih doğrudur ;DBülent' Alıntı:Ben bilmem Aydın bilir. :-Xbıldırcın' Alıntı:Ne alaka şimdi
Galiba aramıza sonradan sarışın olanlar var.SUNFLOWERS' Alıntı::kihkih :kihkih doğrudur ;D
Ama bu sonradan sarışın olanlara değil
;D ;D ;DGaliba aramıza sonradan sarışın olanlar var.
Bülent' Alıntı:Galiba aramıza sonradan sarışın olanlar var.SUNFLOWERS' Alıntı::kihkih :kihkih doğrudur ;D
Anlam çıkaramadım zaten sarışınlıkla mikrodalganın ne alakası var ???aydın41' Alıntı:Sadece bir fıkra arkadaşlar.Bir anlam çıkarmaya gerek yok.
Dipler biraz boyasız mı ne? :SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent' Alıntı:Galiba aramıza sonradan sarışın olanlar var.SUNFLOWERS' Alıntı::kihkih :kihkih doğrudur ;D
Yorgunluktandır Nilalcimbıldırcın' Alıntı:Anlam çıkaramadım zaten sarışınlıkla mikrodalganın ne alakası var ???aydın41' Alıntı:Sadece bir fıkra arkadaşlar.Bir anlam çıkarmaya gerek yok.
Ya satıcı çok salakmış
Ya da yorgunluktan benim beynim sulandı konuyu anlayamadım :-\
Bilemedin!!!Bülent' Alıntı:Dipler biraz boyasız mı ne? :SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent' Alıntı:Galiba aramıza sonradan sarışın olanlar var.SUNFLOWERS' Alıntı::kihkih :kihkih doğrudur ;D
:dusun :dusunSUNFLOWERS' Alıntı:Yorgunluktandır Nilalcimbıldırcın' Alıntı:Anlam çıkaramadım zaten sarışınlıkla mikrodalganın ne alakası var ???aydın41' Alıntı:Sadece bir fıkra arkadaşlar.Bir anlam çıkarmaya gerek yok.
Ya satıcı çok salakmış
Ya da yorgunluktan benim beynim sulandı konuyu anlayamadım :-\
Üzme kendini
Boşver Musti ağzı olan konuşuyor iştetnctrkcell' Alıntı:rita rudner erkek mi kadın mı(ki kesin kadındır, kadın değilse teessüflerimi gönderiyorum kendilerine )? hayır bu şey tam bir erkek düşmanı ya ayıp ayıp ;D
allah ağız vermiş bir tane kulak vermiş iki tane.iki dinle bir konuş diye dimi amabıldırcın' Alıntı:Boşver Musti ağzı olan konuşuyor iştetnctrkcell' Alıntı:rita rudner erkek mi kadın mı(ki kesin kadındır, kadın değilse teessüflerimi gönderiyorum kendilerine )? hayır bu şey tam bir erkek düşmanı ya ayıp ayıp ;D
tnctrkcell' Alıntı:rita rudner erkek mi kadın mı(ki kesin kadındır, kadın değilse teessüflerimi gönderiyorum kendilerine )? hayır bu şey tam bir erkek düşmanı ya ayıp ayıp ;D
Haklısın da bunu kadınlara anlatabilmek mümkün değil.O yüzden yorma kendini boşverallah ağız vermiş bir tane kulak vermiş iki tane.iki dinle bir konuş diye dimi ama