B
Ben bilmem Aydın bilir. :-Xbıldırcın' Alıntı:Ne alaka şimdi![]()
![]()
Aydın a sordum zaten ;DBülent' Alıntı:Ben bilmem Aydın bilir. :-Xbıldırcın' Alıntı:Ne alaka şimdi![]()
![]()
Bülent' Alıntı:Ben bilmem Aydın bilir. :-Xbıldırcın' Alıntı:Ne alaka şimdi![]()
![]()
Galiba aramıza sonradan sarışın olanlar var.SUNFLOWERS' Alıntı::kihkih :kihkih doğrudur ;D
Ama bu sonradan sarışın olanlara değil![]()
;D ;D ;DGaliba aramıza sonradan sarışın olanlar var.
Bülent' Alıntı:Galiba aramıza sonradan sarışın olanlar var.SUNFLOWERS' Alıntı::kihkih :kihkih doğrudur ;D
![]()
Anlam çıkaramadım zaten sarışınlıkla mikrodalganın ne alakası var ???aydın41' Alıntı:Sadece bir fıkra arkadaşlar.Bir anlam çıkarmaya gerek yok.
SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent' Alıntı:Galiba aramıza sonradan sarışın olanlar var.SUNFLOWERS' Alıntı::kihkih :kihkih doğrudur ;D
![]()
![]()
![]()
bıldırcın' Alıntı:Anlam çıkaramadım zaten sarışınlıkla mikrodalganın ne alakası var ???aydın41' Alıntı:Sadece bir fıkra arkadaşlar.Bir anlam çıkarmaya gerek yok.
Ya satıcı çok salakmış
Ya da yorgunluktan benim beynim sulandı konuyu anlayamadım :-\
Bülent' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent' Alıntı:Galiba aramıza sonradan sarışın olanlar var.SUNFLOWERS' Alıntı::kihkih :kihkih doğrudur ;D
![]()
![]()
![]()
Dipler biraz boyasız mı ne? :![]()
:dusun :dusunSUNFLOWERS' Alıntı:bıldırcın' Alıntı:Anlam çıkaramadım zaten sarışınlıkla mikrodalganın ne alakası var ???aydın41' Alıntı:Sadece bir fıkra arkadaşlar.Bir anlam çıkarmaya gerek yok.
Ya satıcı çok salakmış
Ya da yorgunluktan benim beynim sulandı konuyu anlayamadım :-\
Yorgunluktandır Nilalcim
Üzme kendini![]()
Boşver Musti ağzı olan konuşuyor iştetnctrkcell' Alıntı:rita rudner erkek mi kadın mı(ki kesin kadındır, kadın değilse teessüflerimi gönderiyorum kendilerine)? hayır bu şey tam bir erkek düşmanı ya ayıp ayıp ;D
allah ağız vermiş bir tane kulak vermiş iki tane.iki dinle bir konuş diye dimi amabıldırcın' Alıntı:Boşver Musti ağzı olan konuşuyor iştetnctrkcell' Alıntı:rita rudner erkek mi kadın mı(ki kesin kadındır, kadın değilse teessüflerimi gönderiyorum kendilerine)? hayır bu şey tam bir erkek düşmanı ya ayıp ayıp ;D
![]()
tnctrkcell' Alıntı:rita rudner erkek mi kadın mı(ki kesin kadındır, kadın değilse teessüflerimi gönderiyorum kendilerine)? hayır bu şey tam bir erkek düşmanı ya ayıp ayıp ;D
Haklısın da bunu kadınlara anlatabilmek mümkün değil.O yüzden yorma kendini boşverallah ağız vermiş bir tane kulak vermiş iki tane.iki dinle bir konuş diye dimi ama
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.