KADINLARI MUTLU ETMEK:) ERKEK ARKADAŞLAR BU SİZE ::)

gökhan bey bunlar bence bir erkek için cok fazla her kadın boyle erkegi sevmez ki ben hepsine katılmıyorum hepsi olursa bir erkekte bu karakterlerin kaınlar niye kusur bulur biliyormusun sen dört dörtluksun ben sana layık olamam derler bence am paylasımız için tesekkurler

kadınlar da bu kadar mükemmeli aramazlar hiçbir zaman ben katılmıyorum sevmedim rabbim herkesin nasibini vermiştir mutlaka herseyin hayırlısı olsun    sanırım siz bayanlardan cok cekmişsiniz

aslında arkadaşlar bi kadın tam olarak ne ister bılıyorbusunuz şahsım adına konuşuyorum...saygı sevgı hoşgörü ve anlayış
bunu yapan erkek emin olun cok mutlu olur ve mutlu eder...

Ya bazilari hicte mutlu olmuyorlar ne yapar isen  yap  gine de olmuyor.javascript:void(0);
Şaşırmış

Kadın ruh’undan iyi anladığımı düşünüyorum

Nehir Hanım;

Bu özelliklerin hepsine sahibim, fakat ÇOK zengin değilim. :)

bu kadar çok özelliğim olsa avril lavigne le çıkardım bee ::)hastasıyımda kendisinin :P
valla en güseli hayırlı bir kısmet kafalar uysun yeter...
kimse mükembel deyildir!!

ama gitar çalanlara bayılıyor :D
bana öyle geldi en azından..

ya hep kadınları bizmi mutlu edeceğiz erkeklerin mutlu olmaya ihtiyacı yok mu ?bir de bunla ilgili makale yayınlayında bayan arkadaşlarda öğrensin

yazılan seylerı pek begendıgımı soylıyemıcem,bu ısler ısmarlıyarak olmaz sanırım,bayanları memnun etmek pek zor olmasa gerek

kadınlar yanlızca sevıldıgını ve deger verıldıgını hıssetmek ıster bu kadar tabıı bunu gerceklestırıcek sahsıyet bu maddelerı eksıksız yerıne getırır ;D

Geri