KADINLARI MUTLU ETMEK:) ERKEK ARKADAŞLAR BU SİZE ::)

• Konbuyu başlatan gokhankonuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde gokhankonuk tarafından oluşturulan KADINLARI MUTLU ETMEK:) ERKEK ARKADAŞLAR BU SİZE ::) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,498 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı KADINLARI MUTLU ETMEK:) ERKEK ARKADAŞLAR BU SİZE ::)
Konbuyu başlatan gokhankonuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ibrahimgemlik
Z

zeyna007

Kullanıcı
16 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
gökhan bey bunlar bence bir erkek için cok fazla her kadın boyle erkegi sevmez ki ben hepsine katılmıyorum hepsi olursa bir erkekte bu karakterlerin kaınlar niye kusur bulur biliyormusun sen dört dörtluksun ben sana layık olamam derler bence am paylasımız için tesekkurler

Z

zeyna007

Kullanıcı
16 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
kadınlar da bu kadar mükemmeli aramazlar hiçbir zaman ben katılmıyorum sevmedim rabbim herkesin nasibini vermiştir mutlaka herseyin hayırlısı olsun    sanırım siz bayanlardan cok cekmişsiniz

K

kırsehirli

Kullanıcı
14 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
kırıkkale
aslında arkadaşlar bi kadın tam olarak ne ister bılıyorbusunuz şahsım adına konuşuyorum...saygı sevgı hoşgörü ve anlayış
bunu yapan erkek emin olun cok mutlu olur ve mutlu eder...

H

Hünkar1

Ya bazilari hicte mutlu olmuyorlar ne yapar isen  yap  gine de olmuyor.javascript:void(0);
Şaşırmış

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Kadın ruh’undan iyi anladığımı düşünüyorum

Nehir Hanım;

Bu özelliklerin hepsine sahibim, fakat ÇOK zengin değilim. :)

R

riçiriç

Kullanıcı
12 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bu kadar çok özelliğim olsa avril lavigne le çıkardım bee ::)hastasıyımda kendisinin :p
valla en güseli hayırlı bir kısmet kafalar uysun yeter...
kimse mükembel deyildir!!

ama gitar çalanlara bayılıyor :D
bana öyle geldi en azından..

A

angelır

Kullanıcı
21 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
  ya hep kadınları bizmi mutlu edeceğiz erkeklerin mutlu olmaya ihtiyacı yok mu ?bir de bunla ilgili makale yayınlayında bayan arkadaşlarda öğrensin

E

ebru_61

Kullanıcı
29 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
yazılan seylerı pek begendıgımı soylıyemıcem,bu ısler ısmarlıyarak olmaz sanırım,bayanları memnun etmek pek zor olmasa gerek

E

ebru_61

Kullanıcı
29 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
gokhan bey, o zaman aramaya da gerek yok herhalde

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
herşeyi göze almayabiliyorlar.. çok sevdiklerini söyleyip..

N

NUNKI

Kullanıcı
2 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
BURSA
kadınlar yanlızca sevıldıgını ve deger verıldıgını hıssetmek ıster bu kadar tabıı bunu gerceklestırıcek sahsıyet bu maddelerı eksıksız yerıne getırır ;D

A

altinoran

Kullanıcı
24 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
1 erkek bunların hepsinide demiyorum %60 ını yerine getirebilirse ben bile evlenirim be :)