Bir insanı anlayamadıktan sonra,onu nasıl sevebileceksiniz merak ediyorum. İlk başlarda bir insanı anlamamış olmanız,onu ileride de anlamayacağınız anlamına gelmiyor. Merak etmeyin zamanla,kendini çok iyi bir şekilde anlatacaktır.
Kadınlar konusunda;maalesef bazı kadınlar "anlaşılmaz" olmaktan büyük keyif alıyor. Evet bu bir kişilik özelliği değil,bir tercih. Sanırım bununla "Fethedilmemiş Kale" yi oynuyorlar. Bazılarında ise bu durum bazı şeylerin maskesi oluyor.
Nietzche'nin dediği gibi:
Kendinden hiç bahsetmemek,çok soylu bir ikiyüzlülüktür.
Ben bu söze şu açıdan katılamayacağım; Sevme ve anlaşılma konusunda cinsiyet farketmez ama öyle bir kısırdöngü ki bu. Aileden bu düşünceyle yetişiyor çoğu erkek çocuğu.
Birşey biliyorum..Kadın,erkeğin kaburgasından yaratılmıştır. Sevin ve dikkat edin.Eğer anlaşılmadıklarını hissederlerse,lafla yürüyorsa bir de geminiz,su alır ve 'kuru kuruya gitmez' dediğiniz sevginiz,harbiden adam gibi ıslanır. Hele ki hafife almayın hiç birini; Onların gözyaşları okyanus gibidir ama k'aldırma kuvveti yoktur;demem o ki: y'üzünce boğulursun.. Kadınları seviyorum.
Mesut Yine öyle güzel yorumladınki konuyu. Kadının erkeğin kaburga kemiğinden yaratılmış olabilme ihtimali karşısında deliriyorum yine .Bak yalnız değilsin
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.