Kadınlar bu habere üzülecek!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Kadınlar bu habere üzülecek! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,060 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Kadınlar bu habere üzülecek!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com

Bilgisayar kullanmak, kırışıklığa sebep oluyor!

İngiltere'nin önde gelen plastik cerrahlarından Michael Prager, son zamanlarda kadınların muzdarip olduğu bir durumu açıkladı.

Michael Prager, “bilgisayar suratı” adını verdiği yeni tanıyı, uzun saatler boyunca bilgisayar karşısında oturmanın sonucu olarak kadınlarda “gıdıda sarkma, boyunda çizgiler ve göz ve alın çevresinde kırışıklıklar” olarak açıkladı. Milliyet'te yer alan habere göre; cerrah, zaman zaman ekrandan uzaklaşmayı ve arada sırada tavana bakılmasını önerdi. Prager, boyun kaslarının çalıştırılması gerektiğini de ifade etti.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Özgür:)
Haber canımı sıktıya neyse..
Bari biraz daha dikkatli olalım ..

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Erkeklerde bilgisayar başında oturuyolar onlarda olmuyor mu (=

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
M' Alıntı:
Bunu bende merak etmiştim hane:)
Öyle ya araştırma sonuçları neden özellikle kadınlar üzerinde değerlendirmeye alınmışki?:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
(Pc başında fazla oturmaktan) fizyolojik nedenlerden dolayı fazla etkileniyorsak tamam .
Bu konuyu yazan kadınlara kin duyduğu için bu fikri ortaya atmışsa şayet dilerim en kısa zamanda virüs dadanır ve bilgisayarı  çöker:)

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
M' Alıntı:
Bunu bende merak etmiştim hane:)
Öyle ya araştırma sonuçları neden özellikle kadınlar üzerinde değerlendirmeye alınmışki?:)
kadınlar daha takıntılı diye herhalde ondan özellikle kadınlardan bahsetmiş olabilir.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hırslı:)
Demek takıntılı olduğumuzu kabul ediyorsun?
Sus amannn kimse duymasın bari aramızda kalsın:)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Kadınları ruhsal yönden çökertiolar :D

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
(Pc başında fazla oturmaktan) fizyolojik nedenlerden dolayı fazla etkileniyorsak tamam .
Bu konuyu yazan kadınlara kin duyduğu için bu fikri ortaya atmışsa şayet dilerim en kısa zamanda virüs dadanır ve bilgisayarı  çöker:)

Amiiiiiiiiin ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bütün gün karşımda bir insandan çok bilgisayara bakıyorum
Neticede her işin bir şekilde beden ve ruh sağlığına zararı var,benim için
sarkması,kırışması pekte umurumda değil çünkü bilgisayarı boşa değil işim gereği kullanıyorum,tek derdim tek korkum gözlerim
birde solaryumda,bronzlaşacam diye saatlerce güneş altında kırışanlar var onlara dahada yazık ;)