ben birbirine uymayan bir çift gördüğümde kim bilir ne özelliği vardır ki genellikle yüreği ne kadar güzeldirki sevmişler birbirlerini derim ve uymayan kişiyi hep merak ederim nedir acaba bu kadar güzel tarafı diye bana çok güzel o insan ;D
dedemın dedıgıne gore eskiden bırısı ogluna kız alacagı zaman et dolgunluguna bakarmış kılolu olması ıyıymış yanı tarlada tabakta iiyi iş yapar.anlıcagınız kilo=iş gucu şuankı devırde tam tersı şişman bayanlara hastalıklı gozuyle bakıyorlar. aklıma gelmışken şunu da soyleyım üniversite hocamız bıze eger bır kızla evleneceksen normal kılosunu 3 ile çarp kı evlendıkten sonrakı kılosunu tahmın edesın ;D benden soylemesıbana kızmayın sadee bana soylenenlerı soyledım nekadar dogru nekadar yanlış teşekkurler
greenhome olaya güzel yaklaşmışsın evet insanların kimbilir içinde ne güzelliği var ki o nu tercih etmiş diye bende içim den geçiriyorum bazen.böyle insanları gördüğüm zaman.ama şu durumda ben beni seven insana eziyet vermezdim.resmen işkence adama ya bakışına baksana adamın kurtarın beni diyo
yarence lütfen ama dikkatli bak adam yaşamaya çalışıyo ;D canım tamam kalpleri güzel sevmişlerde o na kim demiş kendinin üç katını omuzlarına al diye suyun kaldırma gücüde biyere kadar ;D ;D hatun nasılda mutlu ama işte bak eşini mutlu etmeye çalışan adam cennetlik ;D ;D
her erkek sevgisini açıga vuramaz bence her yaptıgı olmasada,cok belli etmeselerde erkekler kadını mutlu etmeye çalışır (yaptığı şey anlaşılmayada bilir )doğru yolla yada doğru bildigi yolla ama sadece mutlu etmeye çalıştıgını belli etmeye çalışsalar belki en doğru ve net yol budur
bencede haklısın ben kusur için yazmadım bu yazıyı tabi bana yazdıysan eğer.Yanlış anlıyoda olabilirim bu arada şişman insanlar genelde mutlu insanlardır
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.