S
SUNFLOWERS
YOKMUŞ bazen dengesiz olmak lazım bu hayatta ;Dyaratici_idea' Alıntı:Bunların hepsini yeri geldiğinde yapan dengeli bir kişilik yok muymuş?
YOKMUŞ bazen dengesiz olmak lazım bu hayatta ;Dyaratici_idea' Alıntı:Bunların hepsini yeri geldiğinde yapan dengeli bir kişilik yok muymuş?
Çünki birbirinize çok benziyorsunuz ;Dsenarist081' Alıntı:Evet tam üstüne bastın,kaldır ayağınıSUNFLOWERS' Alıntı:Siz burçdaştınız değilmi?Bülent' Alıntı:Ama Tarık, beni mahçup ediyorsun. :-[senarist081' Alıntı:Öncelikle burçdaşım,iyi anlaştığımızı düşünüyorum..Karakterlerimiz de hemen hemen birbirine yakın..Onu o kadar seviyorum ki içime sığdıramıyorum.. ;Dlilaslmn' Alıntı:tarık,sen de hiç söz kondurmuyorsun bülente.bu ne güzel bir sevgidir...
Eksik olma...
İnanmalısın Pınar.lilaslmn' Alıntı:ya inanamıyorum ama size bülent ve tarık..
Çok teşekkürler... Sağolun, var olun... Bizi sizler bu günlere getirdiniz... Destek oldunuz... Teşekkürler...lilaslmn' Alıntı:hayranım ben size ya..
Herkes aslında tek'tir, bir tanedir... Siz de öylesinizdir...lilaslmn' Alıntı:siz türünüzün tek örneğisiniz bence.. ;D
O senin mütevaziliğin,türümüze gelince aslında sizlerden,onlardan,pek farkımız yok aslını sorarsan.Tamamen özümüzde olanı yansıtıyoruz..Çok güzel bir arkadaşlık,dostluk ortamı oluşturduğumuzu söyliyebilirim..Kendimi çoğu zaman evimde hissediyorum ve o evimdeki sıcaklığı bu ortamda da fazlasıyla yaşıyorum inanın arkadaşlar..İyiki varsınız..lilaslmn' Alıntı:ya inanamıyorum ama size bülent ve tarık..hayranım ben size ya..siz türünüzün tek örneğisiniz bence.. ;D
Güzel gözler güzel görürmüş diye biliyorum ben.lilaslmn' Alıntı:tamam güzelsiniz,iyisiniz,hoşsunuz..çiçekleri evlerinize gönderdim..
Şu anda işyerindeyim ama kıravat,gömlek,ceket,siyah pantolon tam tekmil işteyim..lilaslmn' Alıntı:bülent ve tarık...abartmayın isterseniz..tamam güzelsiniz,iyisiniz,hoşsunuz..çiçekleri evlerinize gönderdim..tarıkcım evinmiş gibi rahat ol sen de,eşofmanlar falan hani.. ;D
O senin harikalığın Nihal. ;Dbıldırcın' Alıntı:Bülent profiller harika valla
Bana en çok uyan patron profili
Yaka silkiyolar artık evdeki erkekler
Teşekkürler...
Kesersen, kodestekiler grubuna gireceksin. ;Defsane_18' Alıntı:ben hangi gruba giriyoem acep yanlıs yapanı keserim hıııı
Çalışmalarım halen devam etmekte,elinizden klavye'ye,oradan monitöre yansıyan her yorumunuz bana bir replik malzamesi olarak geri dönmekte...Zeynep hanımdan kendime ait bir köşe isticem ben,böyle kalabalık içinde pozitif performans gösteremiyorum... ;Dlilaslmn' Alıntı:yo tarıkcım sen biz yokmuş gibi davran,rahat ol yani,bu arada sen hikaye göndermez oldun tarık.performans düşüklüğü yaşanıyor sende gibime geliyor bak.bülente söyliyeyim de toparlasın seni ;D
Bence o eşyalarını toplayıp, baş köşeyi sana versin, kendisine de küçük bir köşe bulsun.senarist081' Alıntı:Zeynep hanımdan kendime ait bir köşe isticem ben,böyle kalabalık içinde pozitif performans gösteremiyorum... ;D
;Dlilaslmn' Alıntı:biz olmasak nasıl replik bulacaksın sen,gitme bence bilmediğin köşelere falan.temelli yitirebilirsin kendini.ama istersen susabiliriz arada,sen rahat çalış diye.. ;D
Nedenmiş?BERRA' Alıntı:Benim profilimi yazacak adam daha anasının karnından doğmadı!!!!!!!!!