S
SUNFLOWERS
yaratici_idea' Alıntı:Bunların hepsini yeri geldiğinde yapan dengeli bir kişilik yok muymuş?
YOKMUŞ bazen dengesiz olmak lazım bu hayatta ;D
yaratici_idea' Alıntı:Bunların hepsini yeri geldiğinde yapan dengeli bir kişilik yok muymuş?
senarist081' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent' Alıntı:senarist081' Alıntı:lilaslmn' Alıntı:tarık,sen de hiç söz kondurmuyorsun bülente.bu ne güzel bir sevgidir...
Öncelikle burçdaşım,iyi anlaştığımızı düşünüyorum..Karakterlerimiz de hemen hemen birbirine yakın..Onu o kadar seviyorum ki içime sığdıramıyorum.. ;D![]()
Ama Tarık, beni mahçup ediyorsun. :-[
Eksik olma...![]()
Siz burçdaştınız değilmi?
Evet tam üstüne bastın,kaldır ayağını![]()
İnanmalısın Pınar.lilaslmn' Alıntı:ya inanamıyorum ama size bülent ve tarık..
Çok teşekkürler... Sağolun, var olun... Bizi sizler bu günlere getirdiniz... Destek oldunuz... Teşekkürler...lilaslmn' Alıntı:hayranım ben size ya..
Herkes aslında tek'tir, bir tanedir... Siz de öylesinizdir...lilaslmn' Alıntı:siz türünüzün tek örneğisiniz bence.. ;D
lilaslmn' Alıntı:ya inanamıyorum ama size bülent ve tarık..hayranım ben size ya..siz türünüzün tek örneğisiniz bence.. ;D
Güzel gözler güzel görürmüş diye biliyorum ben.lilaslmn' Alıntı:tamam güzelsiniz,iyisiniz,hoşsunuz..çiçekleri evlerinize gönderdim..
lilaslmn' Alıntı:bülent ve tarık...abartmayın isterseniz..tamam güzelsiniz,iyisiniz,hoşsunuz..çiçekleri evlerinize gönderdim..tarıkcım evinmiş gibi rahat ol sen de,eşofmanlar falan hani.. ;D
O senin harikalığın Nihal. ;Dbıldırcın' Alıntı:Bülent profiller harika valla
Bana en çok uyan patron profili
Yaka silkiyolar artık evdeki erkekler
Teşekkürler...
Kesersen, kodestekiler grubuna gireceksin. ;Defsane_18' Alıntı:ben hangi gruba giriyoem acep yanlıs yapanı keserim hıııı![]()
![]()
![]()
lilaslmn' Alıntı:yo tarıkcım sen biz yokmuş gibi davran,rahat ol yani,bu arada sen hikaye göndermez oldun tarık.performans düşüklüğü yaşanıyor sende gibime geliyor bak.bülente söyliyeyim de toparlasın seni ;D
Bence o eşyalarını toplayıp, baş köşeyi sana versin, kendisine de küçük bir köşe bulsun.senarist081' Alıntı:Zeynep hanımdan kendime ait bir köşe isticem ben,böyle kalabalık içinde pozitif performans gösteremiyorum... ;D
lilaslmn' Alıntı:biz olmasak nasıl replik bulacaksın sen,gitme bence bilmediğin köşelere falan.temelli yitirebilirsin kendini.ama istersen susabiliriz arada,sen rahat çalış diye.. ;D
Nedenmiş?BERRA' Alıntı:Benim profilimi yazacak adam daha anasının karnından doğmadı!!!!!!!!!

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.