KADIN PROFİLLERİ

• Konbuyu başlatan Bülent
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde Bülent tarafından oluşturulan KADIN PROFİLLERİ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,098 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı KADIN PROFİLLERİ
Konbuyu başlatan Bülent
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan curciin
S

SUNFLOWERS

senarist081' Alıntı:
SUNFLOWERS' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
lilaslmn' Alıntı:
    tarık,sen de hiç söz kondurmuyorsun bülente.bu ne güzel bir sevgidir...
Öncelikle burçdaşım,iyi anlaştığımızı düşünüyorum..Karakterlerimiz de hemen hemen birbirine yakın..Onu o kadar seviyorum ki içime sığdıramıyorum.. ;D :D
Ama Tarık, beni mahçup ediyorsun.  :-[
Eksik olma...  :)
Siz burçdaştınız değilmi?
Evet tam üstüne bastın,kaldır ayağını  :D
Çünki birbirinize çok benziyorsunuz ;D

B

Bülent

lilaslmn' Alıntı:
    ya inanamıyorum ama size bülent ve tarık..
İnanmalısın Pınar.  ;)

lilaslmn' Alıntı:
    hayranım ben size ya..
Çok teşekkürler... Sağolun, var olun... Bizi sizler bu günlere getirdiniz... Destek oldunuz... Teşekkürler...

lilaslmn' Alıntı:
    siz türünüzün tek örneğisiniz bence.. ;D
Herkes aslında tek'tir, bir tanedir... Siz de öylesinizdir...
Her insan bir dünya'dır aslında...

S

senarist081

lilaslmn' Alıntı:
    ya inanamıyorum ama size bülent ve tarık..hayranım ben size ya..siz türünüzün tek örneğisiniz bence.. ;D
O senin mütevaziliğin,türümüze gelince aslında sizlerden,onlardan,pek farkımız yok aslını sorarsan.Tamamen özümüzde olanı yansıtıyoruz..Çok güzel bir arkadaşlık,dostluk ortamı oluşturduğumuzu söyliyebilirim..Kendimi çoğu zaman evimde hissediyorum ve o evimdeki sıcaklığı bu ortamda da fazlasıyla yaşıyorum inanın arkadaşlar..İyiki varsınız..

L

lilaslmn

bülent ve tarık...abartmayın isterseniz..tamam güzelsiniz,iyisiniz,hoşsunuz..çiçekleri evlerinize gönderdim..tarıkcım evinmiş gibi rahat ol sen de,eşofmanlar falan hani.. ;D

B

Bülent

lilaslmn' Alıntı:
    tamam güzelsiniz,iyisiniz,hoşsunuz..çiçekleri evlerinize gönderdim..
Güzel gözler güzel görürmüş diye biliyorum ben.
İnsanın içi güzelse, güzel görürmüş...

S

senarist081

lilaslmn' Alıntı:
    bülent ve tarık...abartmayın isterseniz..tamam güzelsiniz,iyisiniz,hoşsunuz..çiçekleri evlerinize gönderdim..tarıkcım evinmiş gibi rahat ol sen de,eşofmanlar falan hani.. ;D
Şu anda işyerindeyim ama kıravat,gömlek,ceket,siyah pantolon tam tekmil işteyim.. :)

B

bıldırcın

Bülent profiller harika valla  :D
Bana en çok uyan patron profili
Yaka silkiyolar artık evdeki erkekler :D
Teşekkürler...

L

lilaslmn

yo tarıkcım sen biz yokmuş gibi davran,rahat ol yani,bu arada sen hikaye göndermez oldun tarık.performans düşüklüğü yaşanıyor sende gibime geliyor bak.bülente söyliyeyim de toparlasın seni ;D

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
ayyy tutumayın beni gülecegim ;D ;D ;D ;D ;D ben hangi gruba giriyoem acep yanlıs yapanı keserim hıııı :D :D :D

B

Bülent

bıldırcın' Alıntı:
Bülent profiller harika valla  :D
Bana en çok uyan patron profili
Yaka silkiyolar artık evdeki erkekler :D
Teşekkürler...
O senin harikalığın Nihal.  ;D
Rica ederim evinin patronu...  :D

S

senarist081

lilaslmn' Alıntı:
     yo tarıkcım sen biz yokmuş gibi davran,rahat ol yani,bu arada sen hikaye göndermez oldun tarık.performans düşüklüğü yaşanıyor sende gibime geliyor bak.bülente söyliyeyim de toparlasın seni ;D
Çalışmalarım halen devam etmekte,elinizden klavye'ye,oradan monitöre yansıyan her yorumunuz bana bir replik malzamesi olarak geri dönmekte...Zeynep hanımdan kendime ait bir köşe isticem ben,böyle kalabalık içinde pozitif performans gösteremiyorum... ;D

B

Bülent

senarist081' Alıntı:
Zeynep hanımdan kendime ait bir köşe isticem ben,böyle kalabalık içinde pozitif performans gösteremiyorum... ;D
Bence o eşyalarını toplayıp, baş köşeyi sana versin, kendisine de küçük bir köşe bulsun.  :)

L

lilaslmn

biz olmasak nasıl replik bulacaksın sen,gitme bence bilmediğin köşelere falan.temelli yitirebilirsin kendini.ama istersen susabiliriz arada,sen rahat çalış diye.. ;D

S

senarist081

lilaslmn' Alıntı:
    biz olmasak nasıl replik bulacaksın sen,gitme bence bilmediğin köşelere falan.temelli yitirebilirsin kendini.ama istersen susabiliriz arada,sen rahat çalış diye.. ;D
:D ;D

B

BERRA

Kullanıcı
11 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
İSTANBUL
Benim profilimi yazacak adam daha anasının karnından doğmadı!!!!!!!!!