GulsahToptas
Kullanıcı
Ne kadar çok "kadın dediğin" "erkek dediğin" konular var yahu....

Gülşah' Alıntı:Ne kadar çok "kadın dediğin" "erkek dediğin" konular var yahu....![]()
![]()
Zynep' Alıntı:Gülşah' Alıntı:Ne kadar çok "kadın dediğin" "erkek dediğin" konular var yahu....![]()
![]()
Dünyanın en değişmez gerçeği...
Herkese ilginç gelen en belli başlı konu bu Gülşahcım.![]()
Güvenini çok sarstılar galibaKorsan' Alıntı:Kadın dediğin, güvenilemz oluyor vesselam.
Özlem' Alıntı:Güvenini çok sarstılar galibaKorsan' Alıntı:Kadın dediğin, güvenilemz oluyor vesselam.![]()
Özlem' Alıntı:yaralıyız yani
Neyse yaraları fazla deşmeden vede konuyuda saptırmadan
yavaştan yavaştan çekileyim bari![]()
manas' Alıntı:Yine genellemeler yapılmış![]()
manas' Alıntı:Affına sığınarak yorumunu okuyunca aklıma ilk geleni yazmak istiyorum
"çevir kazı yanmasın "![]()
Aynen yaa bende taktım bu aralar bu mukemmılıyet düşünce tarzına bu aralar.. Begeniyorsanız amanne beğenmiyorsanız dönünün sırtınızı gıdın ne oyalanıyorsunuz kalıplara sıgdırmaya calısıyorsunuz yahu...Zynep' Alıntı:Kadın dediğin... Erkek dediğin.
Aman şöyle olmalı aman böyle olmalı!
İnsanlara bu kalıpları empoze edenlere karşı çıkmaya başladım ben birazcık artık.
Kim kiminle nasıl nerede ne şartlarda mutluysa onun "kadını/erkeği" odur.
Pardon, bence yani.![]()
manas' Alıntı:Böyle bir kadın yok bence, ancak aşık olursanız onu mükemmelliştirip kör gözle ona bu nitelikleri verebilirsiniz.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.