KAÇ LİRA DEĞERİNDEYİZ?..

evet ınsan belki yeri gelir meleklerden üstün olabilir yeri gelir ki yaptıklarıyla hayvanlardan aşagı olabilir onun için hep guzel yaşamak olsun gayemiz

çok haklısın arkadaşım :(dünyaya geliş amacımızı unutmamamız lazım...tşk ederim. :-\

laa bu hitler 7 kalıp sabun için mi o kadar insanın canına kıydı???hayyy allah akıl fikir versin yaaa.

Artık "5 para etmezsin" sözü aşağılayıcı bir söz olarak kullanılmasın!
Etmiyormuşuz işte:) Bilimsel gerçek yani:)

Zynep' Alıntı:
Artık "5 para etmezsin" sözü aşağılayıcı bir söz olarak kullanılmasın!
Etmiyormuşuz işte:) Bilimsel gerçek yani:)
e o kadar ucuzsak organ mafyası denen şey neden var acaba ? ;D ya da neden hastahaneler organ bağış bekleyen insanlarla dolu  ??? bence insan bedeni çok değerli yani küçük bir topu ateşleyecek kadar barutumu 1000 kibriti yatacak kadar fosforumu 7 kalıplık yağımı çok seviyorum  ::)

Canım tabi ki değerliğiz sadece burda ele alınan konu bedenimizin yapılan kimyasal analizler sonucunda denk geldiği maddelerin tespiti...
İnsan vucüdü çok karmaşık bir sistem ama o kadar güzel ve düzenli işliyor ki mesela sen portakılı yiyiorsun mide onu bir güzel ayrıştırıyor analizini yapıyor ne nereye yarayacaksa beynin yolluyor işte bu sistem değersiz olabilir mi?

arkadaşlar bence bu bilgilerden çok güçlü olduğumuzu anlamamız lazım
2000 kibriti yakacak kadar fosfor az mı
bununla ilgili bir söz var

bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar
bir kibrit bir milyon ağacı yakar
m.y

düşünün ne kadar güçlü olduğumuzu :)

fıstık' Alıntı:
kokuşmaya mahkum,birkaç kilo et,birkaç litre kan ve bir yığın kemikten ibaret kalacaktır...
en kötüsü bu olsa gerek Rabb'im bizleri öyle olmaktan korusun, bizleri biz etsin inş. (amin)
dürrüşehvarcım bize ne olduğumuzu hatırlatan bu muhteşem paylaşımın için teşekkürler  :)
amin
teşekkürler...

alparslan' Alıntı:
arkadaşlar bence bu bilgilerden çok güçlü olduğumuzu anlamamız lazım
2000 kibriti yakacak kadar fosfor az mı
bununla ilgili bir söz var

bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar
bir kibrit bir milyon ağacı yakar
m.y

düşünün ne kadar güçlü olduğumuzu :)

:) :) :)

Yazıyı okuyunca aklıma Mevlananın güzel bir sözü geldi.Bu konuda benimde düşüncem budur.
İnsan büyük bir alemdir.Düşünceden ibarettir.Gerisi et ve sinirdir.Nokta

Ya bu sonuç bir şey değiştirmez ki

Sonuçta Bunlar benim vücudumda değilmi Ben o kadar ucuza satmıyorum :D
Benim değilmi kardeşim :D çok pahalı kimse alamaz haha

Geri