F
fdme58
Kullanıcı
- 27 Mar 2011
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
doğru ya ben bayağ bir şaşırmışım... 
cigdem82' Alıntı:Bir Otobüste 7 Çocuk var,
Her Çocugun 7 Sirtçantasi var
Her Sirtçantasinda 7 Büyük Kedi var,
Her Büyük Kedinin, 7 Küçük Kedisi var,
Her Kedinin 4 Ayagi var.
SORU : Otobüste kaç Ayak bulunmakta?
Tamam ben Tuğba ile anlaştım .Ödül benimmişcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
Kavga yok anlaşın aranızda ..Yoksa ödüle el koyar zimmetime geçirim![]()
Haha tamam sözüm söz hele bir çıkma şansı yakalayım ,hepinize burdan duyuracağım ;Dcrt' Alıntı:TurturTamam da bu anlaşmayı Tuğba'nın da teyit etmesi gerekiyor
Aksi takdirde fitne-fesat suçundan soruşturmaya maruz kalabilirsin hane![]()
Bak ödül dedinde anımsadım ne oldu"canlı para yarışması? Kazanacağın parayı yarı yarıya paylaşacaktık unutmadın dimi?![]()
crt' Alıntı:TurturHaber vereceğin günü bekliyoruz merakla.
Yarışmaya çıktığında Kendinigeliştir.com'a selam göndermeyi unutma sakınHem reklamımız olur hem de senin Turtur olduğunu anlarız
Şansın açık olsun .
(Senin rumuzda benim rumuz gibi pek bi'tuhaf yorum yapamıyorum adını sorsam söylemezsin dimi?)
Canın saolsun turturturtur' Alıntı:Tamam ben Tuğba ile anlaştım .Ödül benimmişcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
![]()
Zevkle ablacımcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
:alsanacigdem82' Alıntı:Soruyu ben sormuştum ama ödül mü varmışhani nerde
;D
" Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.cantuuu' Alıntı:Canın saolsun turturturtur' Alıntı:Tamam ben Tuğba ile anlaştım .Ödül benimmişcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
![]()
) Benim fani şeylerde gözüm olmaz zaten. Hepsi senin olsun ödüllerin hatta kazandıklarımıda sana verebilirim yanee
) Paylaşmayı seviyorum
![]()
turtur' Alıntı:" Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.cantuuu' Alıntı:Canın saolsun turturturtur' Alıntı:Tamam ben Tuğba ile anlaştım .Ödül benimmişcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
![]()
) Benim fani şeylerde gözüm olmaz zaten. Hepsi senin olsun ödüllerin hatta kazandıklarımıda sana verebilirim yanee
) Paylaşmayı seviyorum
![]()
Yanımda yürü, böylece ikimizde eşit oluruz."der bir kızılderili Tuğbacım
![]()
Beni kırmayacağını biliyordum .(Kolay yanılmam)cantuuu' Alıntı:Zevkle ablacımsadece hesap değil gücümün yettiği herşeyde buradayım efeniiim
![]()
Sevgiler...Saygılar...crt' Alıntı:Sevgili Tuğba ve Türker(sana atıkTurtur demeyeceğim) ikinizi de kutluyorum.."Eşitlik"-"Paylaşım" bunlar ne güzel sözler..
Çiğdem82Ödülün en güzeli sevgidir ,dostluktur..Bunu fazlasıyla hakettiğinizi düşünüyorum..
![]()
Teşekkürler efendim aldığım ikinci anlamlı hediyecrt' Alıntı:Sevgili Tuğba ve Türker(sana atıkTurtur demeyeceğim) ikinizi de kutluyorum.."Eşitlik"-"Paylaşım" bunlar ne güzel sözler..
Çiğdem82Ödülün en güzeli sevgidir ,dostluktur..Bunu fazlasıyla hakettiğinizi düşünüyorum..
![]()