F
fdme58
Kullanıcı
- 27 Mar 2011
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
doğru ya ben bayağ bir şaşırmışım...
cigdem82' Alıntı:Bir Otobüste 7 Çocuk var,
Her Çocugun 7 Sirtçantasi var
Her Sirtçantasinda 7 Büyük Kedi var,
Her Büyük Kedinin, 7 Küçük Kedisi var,
Her Kedinin 4 Ayagi var.
SORU : Otobüste kaç Ayak bulunmakta?
Tamam ben Tuğba ile anlaştım .Ödül benimmişcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
Kavga yok anlaşın aranızda ..Yoksa ödüle el koyar zimmetime geçirim
Haha tamam sözüm söz hele bir çıkma şansı yakalayım ,hepinize burdan duyuracağım ;Dcrt' Alıntı:TurturTamam da bu anlaşmayı Tuğba'nın da teyit etmesi gerekiyor
Aksi takdirde fitne-fesat suçundan soruşturmaya maruz kalabilirsin hane
Bak ödül dedinde anımsadım ne oldu"canlı para yarışması? Kazanacağın parayı yarı yarıya paylaşacaktık unutmadın dimi?
crt' Alıntı:Turtur Haber vereceğin günü bekliyoruz merakla.
Yarışmaya çıktığında Kendinigeliştir.com'a selam göndermeyi unutma sakın Hem reklamımız olur hem de senin Turtur olduğunu anlarız
Şansın açık olsun .
(Senin rumuzda benim rumuz gibi pek bi'tuhaf yorum yapamıyorum adını sorsam söylemezsin dimi?)
Canın saolsun turtur) Benim fani şeylerde gözüm olmaz zaten. Hepsi senin olsun ödüllerin hatta kazandıklarımıda sana verebilirim yanee) Paylaşmayı seviyorumturtur' Alıntı:Tamam ben Tuğba ile anlaştım .Ödül benimmişcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
Zevkle ablacım sadece hesap değil gücümün yettiği herşeyde buradayım efeniiimcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
:alsanacigdem82' Alıntı:Soruyu ben sormuştum ama ödül mü varmış hani nerde ;D
" Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.cantuuu' Alıntı:Canın saolsun turtur) Benim fani şeylerde gözüm olmaz zaten. Hepsi senin olsun ödüllerin hatta kazandıklarımıda sana verebilirim yanee) Paylaşmayı seviyorumturtur' Alıntı:Tamam ben Tuğba ile anlaştım .Ödül benimmişcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
turtur' Alıntı:" Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.cantuuu' Alıntı:Canın saolsun turtur) Benim fani şeylerde gözüm olmaz zaten. Hepsi senin olsun ödüllerin hatta kazandıklarımıda sana verebilirim yanee) Paylaşmayı seviyorumturtur' Alıntı:Tamam ben Tuğba ile anlaştım .Ödül benimmişcrt' Alıntı:Turtur(Bundan sonra sitenin hesap işlerinden Tuğba ve sen sorumlusun
Yanımda yürü, böylece ikimizde eşit oluruz." der bir kızılderili Tuğbacım
Beni kırmayacağını biliyordum .(Kolay yanılmam)cantuuu' Alıntı:Zevkle ablacım sadece hesap değil gücümün yettiği herşeyde buradayım efeniiim
Sevgiler...Saygılar...crt' Alıntı:Sevgili Tuğba ve Türker(sana atıkTurtur demeyeceğim) ikinizi de kutluyorum.."Eşitlik"-"Paylaşım" bunlar ne güzel sözler..
Çiğdem82 Ödülün en güzeli sevgidir ,dostluktur..Bunu fazlasıyla hakettiğinizi düşünüyorum..
Teşekkürler efendim aldığım ikinci anlamlı hediyecrt' Alıntı:Sevgili Tuğba ve Türker(sana atıkTurtur demeyeceğim) ikinizi de kutluyorum.."Eşitlik"-"Paylaşım" bunlar ne güzel sözler..
Çiğdem82 Ödülün en güzeli sevgidir ,dostluktur..Bunu fazlasıyla hakettiğinizi düşünüyorum..