hepsini kendi ellerimle yapmıştım 3 sene önce yüklenmesi için bekleyin yoksa kare kare oynar istekleriniz varsa herhangi bir klipten eğer orataya düzgün bir şey çıkacaksa yapmaya çalışırım :-[
:-[ neden ağlatıyosun kendini .simileyle bile olsa ben etkilendim o ağlamandan :-\ üzücü birşeyde yok ki .yada belki vardır ama güzel şeyler söyledi herkes tebrik etti seni.ha o zaman sevinç göz yaşları olabilir o na bir şey diyemem.
:-[ neden ağlatıyosun kendini .simileyle bile olsa ben etkilendim o ağlamandan :-\ üzücü birşeyde yok ki .yada belki vardır ama güzel şeyler söyledi herkes tebrik etti seni.ha o zaman sevinç göz yaşları olabilir o na bir şey diyemem.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.