Japonya’da Tuvalet Çılgınlığı...

  • Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Japonya’da Tuvalet Çılgınlığı... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,166 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Japonya’da Tuvalet Çılgınlığı...
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan smaile
S

senarist081

Japonya’daki tuvalet üreticileri, birbirleriyle rekabet edebilmek için ilginç fikirler üretiyor. İnternette yayınlanan habere göre, Matsushita firması, Şubat ayında, vücuttaki yağları ölçen bir tuvalet üretti.
Matsushita firmasının rakibi Inax şirketi, Nisan ayında, kullanıcısını alıcılar sayesinde tanıyan, müzikle karşılayan ve karanlıkta ışıldayan tuvalet modelini piyasaya sundu. Bunun üzerine, Haziran ayında Toto şirketi, idrardaki şeker oranını ölçen bir tuvalet geliştirdi.
Matsushita şirketi, daha sonra 3 bin dolara satılan, programlanabilir ısınan bir tuvalet üretti.
Japonya’da her iki evin birindeki tuvalette “Jet Sprey” ismi verilen bir sistemin bulunduğu kaydedilen haberde, bu spreyin masaj yaptığı belirtildi.


 
C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
kesin farklı oksijen soluyorlar kesin....  :eek: :eek: :eek:
 
S

senarist081

Türkiyedeki WC'lerde bu sisteme geçildiğinde bu sistem ne kadar dayanır bilmem..Millet olarak çok kıymet veririz devlet malına özellikle de.. :)
 
R

roze

Bir tuvalete niye bu kadar özen gösteriyorlarsa :D :D
Teşekkürler, Tarık abi ;)
 
S

SUNFLOWERS

senarist081' Alıntı:
Türkiyedeki WC'lerde bu sisteme geçildiğinde bu sistem ne kadar dayanır bilmem..Millet olarak çok kıymet veririz devlet malına özellikle de.. :)
;D ;D
 
S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
deli bunlar  :D bir wc için neler üretmişler bunun müşterisi mi olur ihtiyaç işte sıkışınca hangisi yakınsa ona gider insan ama bunlarda faklı olcak galiba artık tuvaleti gelen 'dur bi de gitmişken şekerimi ölçtüreyim ' ya da 'tuvaletimi yaparken bir klasik müzik iyi gider ' falan dicek herhalde... :D ;D
 
Üst