İyi haber-Kötü Haber..??

Bir tanıdığınızın ``Sana bir iyi, bir de kötü haberim var`` cümlesi karşısında duymak istediğiniz il

• Hiçbiri

Oy: 0 0.0%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

ovulkayaalp

Kullanıcı
Çok sık karşılaşırız bu soruyla...

İlk ben söleyim ozaman...

Kötü haberi duymak isterdim ilk olarak ki iyi haber şokdan çıkmamı sağlasın...:)

Peki siz...?

Sonuçta neye ulaşmak istiyoruz, anlamadım ben? Neyi ölçeceğiz yani? Herkesin iyi haberi, kötü haberi kendine..:)

bence farketmez. nasıl olsa ikisini de öğrencez. önce kötüyü isterim ama, iyi haberi alınca moralim düzelsin.

;D ;D ;D fıkralar bölümünde anlatacam ben diğer görüşümü.. daha önce anlatmış olabilirim ama olsun çok güzel tekrar anlatayım.

dideM' Alıntı:
Sonuçta neye ulaşmak istiyoruz, anlamadım ben? Neyi ölçeceğiz yani? Herkesin iyi haberi, kötü haberi kendine..:)

maksat eğlence olsun... ;)

her yazdığımız konu çok bi amaca yönelik mi sanki... ;D

İyi olanın söylenmesini isterdim :D kötü haberin yanında kaynamasın diye
Kötü bişi dendiğinde sonradan söylenen iyiyi önemseyeceğimi sanmıyorum çünkü :)

önce kötü haberi duymak isterdim,iyi haber kötü haberin üstünü birazcıkta olsa örtsün diye  :)

Ama haberi getiren neye göre iyi ya da kötü der ki..Belki onun sölediği iyi haber bana kötü,kötü diye söylediği haber iyi olur :-\ Bunu kişinin kendisinden başka kimse bilemez.Onun için bilemiyorum. :)

ovulkayaalp' Alıntı:
Çok sık karşılaşırız bu soruyla...

İlk ben söleyim ozaman...

Kötü haberi duymak isterdim ilk olarak ki iyi haber şokdan çıkmamı sağlasın...:)

Peki siz...?

:) bende kötü haberi seçenlerdenim ..Oylar gizli işlenmediğine göre söylememde bi sakınca yok :D gerçekten de önce iyi haber olursa ardından kötu haber oluyo insan düzgünce sevinemıyo bile ;D

kötü haber iyi haberin etkisini kaybettirecek kadar büyükse önce kötü haberi duymayı yeğlerim...iyi haberin etkisi de kötü haberi gölgede bırakacaksa hangisinin önce olduğu farketmez ::)

Geri