Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devlet Baba derler ama maalesef biz babalık göremiyoruz
Devlet;Baba gibi sahiplenici olmalı,korumalı,işsizine maaş,hastasına güvence vermeli,vatanın milletin güvenliği için hizmet veren polisini,askerini koruyabilmeli
Biz çalışıyoruz sağlık güvencemiz var,prim ödüyoruz doğru düzgün hizmet alamıyoruz ki diğer insanlar ne yapsın,Allah yardımcıları olsun.Allahtan maneviyatçı ve kaderci insanlarız çoğu işimizi herşeyde bir hayır vardır,kaderin önüne geçilmez,hakkımızda hayırlısı mantığı ile Allaha bırakıyoruz, yoksa isyankar olucaz
Devlet mi bana bakıyor ben mi devlete bakıyorum belli değil :
Sevgili Ebru...
Yorumun çok güzeldi...Evet ya gerçektende 'herşey Allah'tan'diyebilen kaderci bir toplumuz..
Yoksa bunca haksızlığa,ilgisizliğe,boşvermişliğe rağmen hala ayakta kalabilirmiydik hiç?)
Haşmetlü devletim bakıyor bize .Duacıyız hamdolsun .!
Daha doğrusu paraya hükmeden kişinin parayı kullanma biçimi farklı olabilir demek istedim. Eğer kendin 10 lira kazanırken bu 10 liranın 9'unu cebine değil de 3 ünü cebine koyup 7'sini emekçiye hakkıyla ödemek isteyen bir birey düşünürsen ne demek istediğimi anlayabilirsin. Kelimeler bazen isteneni anlatamayabiliyor. Beni anlamasanda anlayış gösteririm.
Sevgili tornado..
Sermayenin özel kişilerde toplandığı ve üretim araçlarına da özel şirketlerin sahip olduğu bu sömürü düzenini anlamasamda olur.!
Anlayışın için yinede teşekkürler)
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.