İSMİNİZ KADERİNİZMİ ?

  • Konbuyu başlatan catzilla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde catzilla tarafından oluşturulan İSMİNİZ KADERİNİZMİ ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,340 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı İSMİNİZ KADERİNİZMİ ?
Konbuyu başlatan catzilla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nazarelif
C

catzilla

Sevgili Arkadaşlar ;

SAYIBİLİMİ ismimizin yani adımızın ve soyadımızın, bizim kişilik ve karekterimizin oluşumunda ne kadar önemli olduğunu anlatan, bilimsel içerikli bir hesaplama yöntemidir. Bunun için;

Aşşağıdaki tabloda verilen Sayısal değerlere göre ;
Öncelikle Adımızı ve Soyadımızı topluyoruz. ( 2 ismi olanlar ikisinide ilave ediyor.)
ayrıca : bayanlar için kızlık soyadı geçerlidir.

Tablomuz :

1 =      A  -  H  -   Ö  -  Y
2 =      B  -  I   -   P  -  Z
3 =      C  -  İ   -   R
4 =      Ç  -  J   -   S
5 =      D  -  K   -  Ş
6 =      E  -   L  -  T
7 =      F  -  M  -   U
8 =      G  -  N  -   Ü
9 =      Ğ  -  O  -   V


Örnek : T Ü L İ N            M E R S İ N L İ
          6 8 6 3 8      +    7 6 3 4 3 8 6 3      = 71


71 çıktı ne yapıyoruz.  7+1 = 8  sayımız.... " 8 "


1 ve 9 arasında bir sayıya ulaşmak için rakamları toplayacağız.

sadece 11 ve 22 leri toplamıyoruz. diğer sayıları toplayıp indiriyoruz.

takii.. 1 ve 9 arasında bir rakam bulana dek....

Şimdi yorumları okumaya  geldi... sıra...



 
C

catzilla

1 SAYISI :

Kişinin Temel göstergesi : Bağımsızlık, hırs, aşırı güçlü karekter ve irade, dürüstlük,  kararlılık ve kendine güven, hakseverlik. Yönetmek için yaratılmıştır. Uygulamacı olmaktan ziyade düzenleyicidir. Yaratıcı güce sahiptir. Nitelikli egoizmin ortaya çıkmasına yol açabilir ve güce dayalı cesareti bazı durumlarda oldukça ilginç sonuçlar yaratabilir. bazen küstah yada kendini beğenmiş olarak ortaya çıkar. tabiatı öfkelidir. bazen şiddet gösterir. sinirlilik hali değişmeyecek ve sık sık tekrarlanacaktır.

Duygular : Aşırı duygusaldır. çok parlak ve ideal ilişkiler kurabilir. ancak baskın karekteri nedeni ile, iki kişilik ilişkilerde karşı tarafın uysal ve sadık olması gerekir. ateşli ve eli açıktır. yinede sık sık yanıltıcı bir tavır takınabilir. Kişisel prestijini artırma kaygısıyla, kendini başkalarına beğendirmeye ve karşısındakini baştan çıkartmaya çalışır.

İş : Emir vermek ve yönetmek için yaratılmıştır. Kendine bağlı olanlar üzerinde etkilidir. Ortaklık durumunda çok fazla şey ister. Çalışma gücü fazladır. Niteliklerinin bilincindedir. Daha çok yükselmeyi amaçlar. ve riskleri göze alır.Sanatsal, entellektüel ve bilimsel alanlara ilgi duyar. Ticari  işletmelerin yada hükümetlerin yönetim kademesinde görev yapar.

Sağlık : Kalbi ve dolaşım sistemi oldukça zayıftır. Gözle ilgili konularda gerekli önlemleri almalıdır.

Sosyal Yaşam : Öz saygı konusunda çok hassas olup, topluma kolay uyum sağlayan ve dostluk kurabilen bir kişiliği vardır. Ancak onunla sıkı ilişki kurabilmek zordur. Tavsiyeleri, emirleri ve verilen akılları dinlemesi oldukça güçtür. Sosyal prestijine çok düşkün olduğundan, önemli kişilerle ilişki kurmanın yollarını arar.

2 ve 4 sayılı süreçlerde, yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 SAYISI :

Kişiliği baskın olmadığı gibi,tam aksine itaatkar, nisbeten pasif ve bazende hiç umulmayacak kadar dengelidir. İmgeleme yetkisi güçlüdür. Genellikle çekingendir, diplomasiden yararlanmayı bilir ve sakinlik arar. Ancak, kendisini ne denli hoş göstermeyi bilip, başkalarıyla arasının iyi olmasını sevse de, kızdırıldığı zaman çok öfkeli olabilir. Çabuk heyecanlanır, sezgileri güçlüdür, çok uyumludur ve şevkat arar. Kararsızdır ve başına gelen olaylara katlanır. Zaman zaman istikrarsız gibi görünebilir.

Duygular : Yumuşak ve hassastır. Beraberlikler arar, sakin ve uyumlu yaşamayı sever. ikili ilişkilerde, kendisi duygularından emin olamasada, eşinden aşırı sevgi bekler. bu konuda her zaman emin olmayı ister.

İş Yaşamı : Anlayış ve diplomasi gerektiren tüm işlerde, tartışmalara açık olmayı iyi becerebildiği için, çok başarılı olacaktır. yönetmek için yaratılmış olmasa da, iyi bir iş arkadaşı ve değerli bir danışmandır. Ancak ticari girişimlere tek başına kalkıştığında ya da yaratıcı güç gerektiren işlerde yönetici vasıfları ortaya çıkabilir. Mesleki açıdan gelişmesi için, çok uyumlu bir ortam gerekir. Başarılı olacağı alanlar :  Yönetim kurulları, Kamu hizmeti, küçük ticari işletmeler ve esnaflık.

Sağlık : Vücuttaki çeşitli bezlerle ilgili sorun çıkma riski vardır.

Sosyal Yaşam : Çevreyle uyumludur, yardım ve hizmet etmeyi sever, espiri yeteneğini iyi kullanır. İletişim kurmakta başarılıdır. ve nasihat alır, verir. İnsan ruhundan iyi anlar ancak, dostlarına pek sadık değildir.

1 - 5 - 9 - 11 - 22 Sayılı süreçlerde, yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 SAYISI :

İyimser ve coşkuludur. Her zaman için imgeleme gücü çok yüksektir. Toplum içinde yaşamayı sever, eli ve yüreği çok açıktır. Dengelidir kendine güvenir. Bazı zamanlarda bunalmış ve ümitsiz görünmesinin nedeni, kalbinin acımazsızlığı ve anlayışsızlığı kabul etmemesindendir. Tepesi attığı zaman bile kin tutmaz. Kendini beğenmişliğe eğilimli olduğundan, bu konuda çok dikkatli olmalı ve zihnini dağıtmaktan kaçınmalıdır. İmgeleme gücü ve aşırı duyarlılığı başkalarınca taktir edilir. Gelişmiş ve inandırıcı bir eleştiri duygusuna sahip olduğundan, başkalarını ikna etmeyi bilir. Doğayı ve seyahat etmeyi sever. Çok zarif ve bakımlıdır. Bayağılıktan hoşlanmaz. Bazen tasarılarında hayalperest ve kendini beğenmiş olabilir. Kusurları kolaylıkla aşırılığa dönüşebilir.

Duygular : İlk bakışta sevimli ve güler yüzlüdür. Duygularını derinliğini çoğunlukla gizler ve sakin gibi görünsede kolaylıkla kıskançlığa kapılır. Beraberlikler ve eş konusu, onun için önemlidir. İlişkinin parlak ve maddi yanları üzerinde uzun uzadıya düşünür, ancak evine düşkündür.

İş Yaşamı : Gözü yükseklerdedir, iyi organize olur ve pratik duygusu gerektiren etkinliklerde başarı sağlar. kavrayış, otorite ve yönetim gücü çok yüksektir. Çok diplomat ve atılgandır. İnsanları kendi dümen suyuna sürüklemeyi iyi becerir. Daldan dala konar, daima hareket arar, yaratıcı düşünce, ilişki ve organizasyon kurma yönlerini kullanma olanağını bulduğu her işte başarılı olur.

Sağlık : Dolaşım Sistemi sorun yaratabilir. Karaciğer hassastır.

Sosya Yaşamı : Güleryüzlülüğü, neşesi, imgeleme gücü onu istenen ve aranan bir insan yapar. Toplumla çok iyi bağdaşır. heryerde çok rahat ve kaygısızdır. zaman zaman alıngan olabilir ama geçicidir.

4 Sayılı süreçte, yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 SAYISI :

Ciddi görünüşlü hatta serttir. Hiç birşeyi imgeleme bırakmaz, daima yöntemli ve organize davranır. Çok aklı başında ve titizdir. Olayları ayrıntılarıyla inceler ve sebatkardır. Hemen tepki göstermez ancak beklenmedik olaylar karşısında direnci kırılır. Ağırbaşlı ve duyarlıdır. Yerleşiklikten ve tam bir güven içinde olmaktan hoşlanır. aynı zamanda çok da sabırlıdır. zaman zaman cimriliğe ve eğoizme varacak kadar tutumludur. kıskançlığa eğilim gösteren melankolik bir yapısı vardır.

Duygular : İhtiyatlı ve ağırbaşlıdır. Çok derin duygularını bile nadiren ortaya koyar. Prensiplerine bağlı ve ahlaki açıdan katıdır.

İş Yaşamı : Nitelikleri sayesinde, teknik ağırlıklı işlerde başarılıdır. İnşaat sektörü onun için uygundur. Niteliklerinin, yöntemlilik ve kesin olması nedeniyle, kalıcı başarılar onun için daha önem taşımaktadır. Mesleğinin basamaklarını, şanstan ziyade yaptığı işe güvenerek, yavaş ama sağlam adımlarla tırmanır.

Sağlık : Kemik ve eklem hastalıkları sorunu ortaya çıkabilir.

Sosyal Yaşamı : Topluma uyumlu gibi görünür, ancak yanlızlığı sever. Kolay kolay kimseye güvenmez ancak kurduğu dostluklar çok sağlamdır. İhtiyatı elden bırakmaz, ölçülü olmayı tercih eder. Aldatıcı görüntülerden ve çılgınlıklardan uzak durur.

1 - 3 - 5 - 8 - 22  sayılı süreçlerde yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 SAYISI :

Çok kıvrak zekaya, meraklı iç yapıya, hareketli, coşkulu değişikliklere açık kişiliğe sahiptir. Çevreyle iyi iletişim kurar. çok çeşitli durumlara dahi kolaylıkla uyum sağlar.  Bağımsızlığına düşkündür, baskılara karşı koyar, tehlikeleri göze alır. İçinden geldiği gibi davranır. Olayları çok iyi değerlendirme yeteneğine sahiptir. Yapısı karmaşıktır. Konuştuğu kimselerle kolay diyoloğ kurar. ikna kabiliyeti yüksektir. Çok diplomattır, her duruma kendini uydurur. Sözlü ve yazılı anlatım gücünün yüksek olması, gevezeleşmesine ve abartmasına yol açabilir. Duruma göre maceracıdır, ancak yasal sınırları zorlamamalıdır. Zaman zaman sinirlenmesi, kendisini dağıtmasına ve istikrarsız davranmasına yol açar.

Duygular : Hiç duygusal değildir. Sürekli duyduğu değişiklik isteği, kendini bu alanda gösterir. Baştan çıkarıcı ve çekicidir. Kalıcı ilişkiler ona göre değildir. Karar vermeyi başarırsa, mutlu bir yuva kurabilir. İstediği tek şey "özgür" olması ve eşinin bunu benimsemesidir. Duygusal alanda endişeli ve tedirgindir.

İş Yaşamı : İletişim kurma yanını gösterebileceği, insan ilişkilerine kolayca girebileceği, uyum sağlama yeteneğini kanıtlayabileceği , iş gezilerine çıkabileceği, ortamı hareketeli tüm iş kollarında başarılı olacaktır. Çeşitli sektörlerde kolayca uyum sağlar, iş değişikliklerinde kendini kolayca yönlendirebilir. İyi aracılık yapar, uzun süreli sorumluluklar almayı sevmez, maddi çıkarlarını gözetir.

Sağlık : Solunum sistemi, sinir sistemi kadar hassastır.

Sosyal Yaşamı : Oportünistir, başkaları tarafından neşeli bir dost olarak değerlendirirlir. Dostlukları uzun süreli değildir, çünki ilişkilerinde değişiklikten hoşlanır.

2 - 4 - 6 sayılı süreçlerde yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 SAYISI :

Çok dengeli ve ağırbaşlıdır. Sorumluluk yüklenmeyi ve güven vermeyi bilir.Pırıltılı bir zekayla bezenmiştir. Güzelliklerle yakından ilgilenir, aşırı duygusal ve idealisttir. Bu nitelikleri onu birisine bağlamadan önce, uzak ve kararsız durmaya itebilir. Çünki ilişki ve beraberliklerinde daima mükemmeli arar.Dürüsttür , başkaları için kendinden çok şey verebilir. İnsanların yardımına koşar, koruyucudur. Karamsarlık ve iyimserlik arasında dolaşır. Uzlaşmacı yapısı, bazı durumlarda kendini beğenmişliğe dönüşebilir ve basit olaylara kendini kaptırabilir yada kararsızlık içinde bocalar. Desteklenmeye ihtiyacı vardır. Kişiliği çok duyarlıdır. Yaşam kadar, zarif çizgilerdende hoşlanır. Sorumluluk aldığı anda, her alanda başarılı olmaya başlar. Çok yumuşak mizaçlıdır. Bu kişi kadınsa, süslenmeye aşırı düşkün olacaktır. Sinir ve kan dolaşım sistemleri nedeniyle, çoğunlukla stresli olcaktır.

Duygular : Çok evcimendir. Yuva kurduğu zaman aradığı, sükunet ve uyumdur. Düş kırıklığına uğrasa dahi, aile yapısını sürdürmeye eğilimlidir. Bu konudaki kararsız yapısı da, zaman içerisinde yitip gidecektir. Çünkü denge onun için çok önemlidir. Sadık değilmiş gibi görülebilir ancak tek başına yaşıyamaz ve duyguları çok güçlüdür. Eşler arasındaki sorunlara endişeyle bakılmalıdır.

İş Yaşamı : Önemli kararlar gerektiren işbirlikleri ve ticari görüşmeleri kapsayan mesleklerde çok başarılı olur. Çalışma gücü ve zekayla dopdoludur. Zaman zaman işin kolayına kaçabilir. Gücünün tamamını kullanmaktan kaçma eğilimi vardır. Monotonluğu ve rutin işleri sevmez. Uyum içerisinde, iş birliği yaparak çalışmaktan hoşlanır. Sanatçı ve yaratıcıdır. Çalışma gücü çok yüksektir.

Sağlık : Boğaz yapısı hassastır. Zaman zaman ses kısılması olabilir.

Sosyal Yaşam : Çekici kişiliği ve kuvvetli sosyal yanı büyük önem taşır. Barışçı kimliği nedeniyle, uzlaşmacı olmak isterken kararsızlık içerisinde bocalayabilir. İyi bir diplomat, iyi bir ara bulucudur. Uzlaşmazlıkları ortadan kaldırabilir. Dost canlısı olması, onu aranılan bir kişi haline getirir. Konuklarını ağırlamaktan çok zevk alır, çevresini eğlendirmeyi iyi bilir. Yakın dostlarını, hısım-akrabadan seçer. Üzerlerinde etki bırakır.

5 sayılı süreçte yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 SAYISI :

Zekidir, sezgileri güçlüdür. Özümleme yeteneği çok gelişmiştir. Her şeyi en küçük ayrıntısına kadar inceler. Çalıştığı konuya kendini verebilmek için yanlız olmayı ister. Çok yaratıcıdır. Her konuyu merak eder. Mükemmelliyetçi ve yenilikçidir. Rutin işleri yüz üstü bırakır. Bağımsızdır, kendinden bile kuşku duyar. Soğuk ve alaycı bir görüntünün ardına gizlenerek, dostluğu ve müşfikliği arar.  Kendinden kuşku duyması güvenini yitirmesine karamsarlığa kapılıp üzülmesine ve sonuçta depresyona yol açabilir. Maddeciliğe pek fazla önem vermez. Araştırmacı ve ihtiyatlı yanı, onu dikkatli ve eğoist hale getirebilir.

Duygular : Kişiliğinin bağımsız yanı onu, duyguların ön planda yer alamadığı kısa yada uzun süreli maceralara sürükleyebilir.

İş Yaşamı : Alışılmış yollardan gitmeyi, hay huyla uğraşmayı hiç sevmez. Yenilikçi ve araştırmacıdır. Her zaman bir adım önde olmayı ister. Kendi kendisinin efendisi olacağı alanları seçer. Yoğun bir şekilde konsatre olmayı ve üzerinde ayrıntılı şekilde düşünmeyi gerektiren, her türlü analiz sentez çalışmalarında başarı onu beklemektedir.

Sağlık : En zayıf noktası ruhsal durumudur. Buna çoğunlukla gergin olan sinirleri neden olur.

Sağlık : Özgürlüğüne düşkün olduğu kadar, toplumlada uyumludur. Özellikle entellektüel ilgi alanları, kurduğu dostluklarda önemli rol oynar. Yüzeysellikten hoşlanmaz, yüksek sosyeteyi sevmez. Samimi sadık ve özverili dostlukları tercih eder.

8 ve 22 sayılı süreçlerde yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 SAYISI : Çok güçlü karekterinin etkisiyle, girişimci ve yönetici yapıdadır. Sorumluluk duygusu ve örgütleme yeteneği aşırı gelişmiştir. Coşkulu, açık yüreklidir. Fizik gücü harcamayı sever. Gözü çok yükseklerdedir, pek hoş görülü değildir. Saldırgan olabilir ve bazı durumlarda kincidir. Bazen dikkafalı olsa da, dürüst ve açıktır. Çok etkindir. Fazlasıyla sebat eder. Gücü özelliklede paranın verdiği gücü sever. Bazen hoşgörüsüzlüğü, normal gelişimine ket vurur. Çok enerjiktir. Karekteri güçlüdür. İş gerçekleştirme konusunda çok yeteneklidir. İçinden geldiği gibi davranması, çılgın hareketlerde bulunmasına yol açar ve akılcı olmasını engeller. Her şeye itiraz eden ve eleştiren bir yapısı vardır.Maceraya atılmayı sever ve doğru yoldan ayrılabilir. Ancak böyle bişey uç durumlar söz konusu olduğunda geçerlidir. Çünkü mantığını kullanarak olayları değerlendirebilir. Çok kıskançtır ve çabuk öfkeye kapılır.

Duygular : Sabırlı olduğu pek söylenemz. Tutkuları olmasına karşılık, değişikliklerden hoşlanır. Duygusal sorunlara sırt çevirir. Mutlu bir beraberlik kurmayı başarırsa, fedakar dürüst bir eş olur. Başkalarını egemenliği altına aldığından, kolayca kıskançlığa kapılabilir.

İş Yaşamı : Enerjisini harcamak zorundadır. Yeteneklidir ve iş dünyasında başarılı  olur. Çalışma kapasitesinin büyüklüğü, kişisel etkinlik göstererek yükselmesine olanak tanır. Emretmek için yaratılmıştır. Paranın sağladığı gücü çok sever. Enerjik yapısı ve içinden geldiği gibi davranması yüzünden, işini hızlı bir tempoda yürütür, ama çabuk başarı elde eder.

Sağlık : Özellikle cinsel organlarında sorun çıkabilir.

Sosyal Yaşam : Dilinin ölçüsüzlüğü ve açık sözlülüğü zaman zaman başına işler açar. Dargınlığa neden olabilecek kadar kaba olabilir. Bunun  dışında, güçlü gözüpek olduğu için önemli dostluklar kurabilir. Çevresinin üzerinde etkilidir.

4 - 7 - 9 Sayılı süreçlerde, yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 SAYISI :

Fazlasıyla özverili ve idealisttir. Sanatçı ruhunun gereği çok duygusal ve hassastır. Çok fedakar ve ihtiyatlıdır. Ancak, zaman zaman aşırılığa kaçacak kadar tutkuludur. İçinden geldiği gibi davranır ve değişikliklerden hoşlanır. İhtiyatlı yapısına ters düşen bir izlenim yaratsa da, durağan olaylardan hoşlanmaz. İçinden geldiği gibi davranması ve duygusallığı, kararsızlığa neden olabilir. ancak zekası, kendisini kontrol etmesine ve dengesini korumasına olanak tanıyacaktır. Benözekçi eğilimlere karşı mücadele etmelidir. Kolay etkilenir. ve çevresine kulak verir ve başkalarının karşı olduğu fikirlerden bile etkilenebilir. Bu onun iyiliğinden ve insancıllığından kaynaklanmaktadır. Ahlaki açıdanda değişkendir, dengesiz davranışları olabilir. Ağırkanlı olmak gibi bir eğilimi vardır.

Duygular : Her zaman kuşku duyar ve ilişkinin kanıtlanmasını ister. Sevgiyle doludur. Birlikte olduğu kişinin karekteri güçlüyse, ona bağlı olduğunu göstermeyi başarır. Aksi taktirde zararlı çıkacaktır. Duygusalllığı normal olmasına rağmen, cinsel hazları yok denecek kadar azdır. Bu konuda sevginin rolü büyüktür.

İş Yaşamı : Konuları algılama ve özümleme yetisi ile bir çok alanda başarı gösterebilir ve ilginç sonuçlar elde edebilir. Çağdaş sanatlara özellikle görsel-işitsel alanda isim yapabilmenin cazibesine kapılıp, olumlu sonuçlara ulaşabilir. Ancak insancıllığının etkisiyle, çevresini dinlemeye başlayacak ve inandırıcılığını yitirecektir.

Sağlık : Psişik yapısı kolaylıkla bozulacak kadar hassastır.

Sosyal Yaşamı : Dürüst ve ihtiyatlı oluşuyla tanınır, dostluklarına önem gösterir. Sabırlı ve bağışlayıcıdır. Tartışmalardan hoşlanmaz, sakinliği tercih eder. İlişkilerde zorlanabilir, çünkü içinden geldiği gibi davranması, güç durumlara yol açabilir.

2, bazende 8 sayılı süreçlerde, yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 SAYISI :

Kişi, güçlü karekterini çok belirgin ortaya koyar. Benzerlerini eğemenliği altına almaya doğal bir eğilimi vardır. Fizik gücü morel gücüyle doğru orantılıdır. Önsezilerinden ve esin kaynaklarından aynı zamanda yararlanabilir. zaman zaman öfkeye kapılabilir, herzaman sabırlı değildir. Son derece içine kapanık hale gelip, kaygılara kapılma eğilimi vardır.

Duygular : Çok güçlü kişiliği, çekici aynı zamanda baskındır. Bu da, birlikte olmayı kabullenen kişi için tartışma nedenidir.

İş Yaşamı : Sorumluluk duygusu ve baskın kişiliği ile yönetmeyi bilir. Tek kelimeyle idareci olarak yaratılmıştır. Kendisini çok iyi tanır, ilgi alanını seçmesini bilir. Başarılı olma şansı çok yüksektir.

Sağlık : Nitelikleri nedeniyle, sinirsel yapısı çok hassastır ve depresif bir rahatsızlık geçirme olasılığı vardır.

Sosyal Yaşam : Çekici etkisi vardır ancak kişiliğinin baskın olması nedeniyle, her zaman anlayışlı davranamaz. Çevreye uyumludur, açık fikirlidir. İyi bir psikologtur, öğüt verme işini çok iyi yapar.

2 - 4 - 7  sayılı süreçlerde, yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 SAYISI :

kendisinin ve yazgısının efendisidir. Üstün nitelikleri çok fazladır. Etkileyici bir çalışma gücü, güçlü sezgileri ve parlak bir zekası vardır. Gerçekçidir, etkili olmasını bilir, ancak dikkafalılığıyla ve şaşırtmak pahasına, alışılmış yollardan çıkma eğilimiyle mücadele etmelidir.

Duygular : Duygusal yaşamı, kendini somut olarak gerçekleştirmek hırsı ve isteği yüzünden kısmen siliktir. Kişiliği çok güçlüdür, ancak kendisiyle aynı alanlara ilgi duyan bir kişiye tutkun olabilir.

İş Yaşamı : Oldukça yaratıcı ve esinlidir. Pek çok alanda somut başarılara sahip olmasını bilir. Çalışma gücünün büyüklüğü ona, iş yaşamında kesin bir başarı ve hatta zafer sağlayacaktır.

Sağlık : Psişik yapısı oldukça hassastır.

Sosyal Yaşamı : Kolay kolay kimseye güvenmez, ancak çok sağlam bir dosttur. Yanlızlığı sever, toplumun içerisine girdiği zamanlarda da gösterişten kaçar ve gizliliği tercih eder.

2 ve 7 sayılı süreçlerde, yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.

alıntı:
 
H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
emeğine sağLık arkadaşım güseLL bi payLaşım :) hem beni çok iyi anLatmış hem de sevgiLimi  :D
 
S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
sevgili catzilla  ablacım :) bende çok beğenerek uyguladım ve 8 cıktı... :)

sayıbilim kitabını almıştım küçükken ilgimi çekmişti benim...

aynen bu testi oradada yapmıştım ben...

yaşımız işimiz sevgilimizle ilgili tüm konuları içeriyor kitap

zaten bu tülin mersinli örneğini bir yerden hatırlıyorum...biir kitapta bütün örneklerde tülin mersinli vardı ya :)

sevgiyle kal kocaman
:)
 
C

catzilla

Evet canım o kitap, aynı kitaptır,,, ::)

yani öyle zannediyorum...  :) ;D

Sende sevgiyle kal, canım benimm..  ;)
 
S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
:) :) :) :) tülin mersinliyi kitapta bimnlerce kez duyunca unutmuyorsun zaten :)

başka örnek yok :-[
 
E

elifhanim

Kullanıcı
30 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
yurtdisi
Ilginc bir test ama hepsi tutmadi , yined guzel  paylasim icin tesekürler
 
S

SUNFLOWERS

SAYISI :7

Zekidir, sezgileri güçlüdür. Özümleme yeteneği çok gelişmiştir. Her şeyi en küçük ayrıntısına kadar inceler. Çalıştığı konuya kendini verebilmek için yanlız olmayı ister. Çok yaratıcıdır. Her konuyu merak eder. Mükemmelliyetçi ve yenilikçidir. Rutin işleri yüz üstü bırakır. Bağımsızdır, kendinden bile kuşku duyar. Soğuk ve alaycı bir görüntünün ardına gizlenerek, dostluğu ve müşfikliği arar.  Kendinden kuşku duyması güvenini yitirmesine karamsarlığa kapılıp üzülmesine ve sonuçta depresyona yol açabilir. Maddeciliğe pek fazla önem vermez. Araştırmacı ve ihtiyatlı yanı, onu dikkatli ve eğoist hale getirebilir.

Duygular : Kişiliğinin bağımsız yanı onu, duyguların ön planda yer alamadığı kısa yada uzun süreli maceralara sürükleyebilir.

İş Yaşamı : Alışılmış yollardan gitmeyi, hay huyla uğraşmayı hiç sevmez. Yenilikçi ve araştırmacıdır. Her zaman bir adım önde olmayı ister. Kendi kendisinin efendisi olacağı alanları seçer. Yoğun bir şekilde konsatre olmayı ve üzerinde ayrıntılı şekilde düşünmeyi gerektiren, her türlü analiz sentez çalışmalarında başarı onu beklemektedir.

Sağlık : En zayıf noktası ruhsal durumudur. Buna çoğunlukla gergin olan sinirleri neden olur.

Sağlık : Özgürlüğüne düşkün olduğu kadar, toplumlada uyumludur. Özellikle entellektüel ilgi alanları, kurduğu dostluklarda önemli rol oynar. Yüzeysellikten hoşlanmaz, yüksek sosyeteyi sevmez. Samimi sadık ve özverili dostlukları tercih eder.

8 ve 22 sayılı süreçlerde yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.
Bunlar kim acaba????

Teşekkürler ...Beni anlatmış... :D :D
 
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu testi evli hanımlar, genç kızlık soyadı ve evlendikten sonra ki soyadları ile yapsınlar ve "evliliğin" bir hanımı nasıl değişime uğratabileceğini görsünler... derim! :D :D
 
S

SUNFLOWERS

Zynep' Alıntı:
Bu testi evli hanımlar, genç kızlık soyadı ve evlendikten sonra ki soyadları ile yapsınlar ve "evliliğin" bir hanımı nasıl değişime uğratabileceğini görsünler... derim! :D :D
Ben kızlık soyadınla yapmıştım ::)
Birde diğeriylemi yapayım???
Zeynep!!!
 
S

SUNFLOWERS

Zeynep enteresandırki!!!!!
Aynısı çıktı!!!
Demekki ben hiç değişmemişim :D :D :D
 
Ö

ölüdeniz

Ben pek inanmam böyle şeylere paylaşımın için teşekkürler
 
Üst