İskender / Elif Şafak

GulsahToptas

Kullanıcı
Web
gulsaht.blogcu.com
İskender Açıklama
Roman / Edebiyat

Şu hayatta insan en çok sevdiklerini acıtır...
En derin yaralar ailede açılır, kabuk tutsa bile kanar hikâye, içten içe...

Aşkı aramadan evvel, düşün bir, ya benden nasıl bir âşık olur? İnsanın sevdası karakterinin yansımasıdır. Sen kavgacı isen, ha bire öfkeli, aşkı da bir cenk gibi yaşarsın. Gönlü pak olanın sevgisi de saf olur. Şu hayatta insan en çok sevdiklerini acıtır. En derin yaralar ailede açılır, kabuk tutsa bile kanar hikâye, içten içe...
Attığımız her adım, yaptığımız her işte kendimizi yansıtırız. Budur çözülmesi gereken bilmece...

Aşk kitaplarına biraz mesafeliyim aslında ama bu sabah cnn'de izledim elif hanımı baya bi iyi anlattı kitabı... Du bakalım belkide bi ilk yaşanır ve ben elif şafak kitabı okurum kim bilir... :)
Öneri için teşekkürler Kaptan...

Gülşah' Alıntı:
Valla kaptan Aşk kitabı da aslında aşk üzerine değildi ama isminden kaybediyor. O kitaba da bir bak derim. :)
Ayrıca rica ederim ne demek.  ;)

Aşk kitabını da okumuş gibi oldum... Hakkındaki makalelerde onlarca sayfa alıntı vardı :)  Bakalım artık...

Gülşah' Alıntı:
O da doğru. Bir çok yerde kitapta geçen "Şems'in 40 kuralı" yayımlandı. :)))

O ayrı... Bir kaç sözlük,forum ve benzeri platformlarda hem elif şafak hemde kitapları hakkında tartışmalarda bulunmuştum da... Ay ne günlerdi... E tartıştığın konu hakkında bilgi sahibi olmak esastır :) Bir zorundalık durumu olsa da okumak durumunda kaldım işte... Lakin bu sabah bu hanımefendinin eserlerini okuma konusunda şahsı tarafından ikna edildim desem yalan olmaz. :)

Romanla ilgili (intihal tartışmaları üzerine) Oray Eğin'in 'Hırsızlığın Anatomisi' köşeyazını okumanızı öneriyorum.

İskender...Çok beğenerek okuduğum bir roman.2 günde soluksuz okudum diyebilirim.Çokca düşündüm kaderi,olayların yazgıyı şekillendirebileceğini...Diyecek çok şey var bu kitap hakkında.Okumayan herkese öneririm

Geri