İskender / Elif Şafak

• Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan İskender \/ Elif Şafak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,915 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı İskender \/ Elif Şafak
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan R@ZİYE
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
İskender Açıklama
Roman / Edebiyat

Şu hayatta insan en çok sevdiklerini acıtır...
En derin yaralar ailede açılır, kabuk tutsa bile kanar hikâye, içten içe...

Aşkı aramadan evvel, düşün bir, ya benden nasıl bir âşık olur? İnsanın sevdası karakterinin yansımasıdır. Sen kavgacı isen, ha bire öfkeli, aşkı da bir cenk gibi yaşarsın. Gönlü pak olanın sevgisi de saf olur. Şu hayatta insan en çok sevdiklerini acıtır. En derin yaralar ailede açılır, kabuk tutsa bile kanar hikâye, içten içe...
Attığımız her adım, yaptığımız her işte kendimizi yansıtırız. Budur çözülmesi gereken bilmece...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Aşk kitaplarına biraz mesafeliyim aslında ama bu sabah cnn'de izledim elif hanımı baya bi iyi anlattı kitabı... Du bakalım belkide bi ilk yaşanır ve ben elif şafak kitabı okurum kim bilir... :)
Öneri için teşekkürler Kaptan...

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Valla kaptan Aşk kitabı da aslında aşk üzerine değildi ama isminden kaybediyor. O kitaba da bir bak derim. :)
Ayrıca rica ederim ne demek.  ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Gülşah' Alıntı:
Valla kaptan Aşk kitabı da aslında aşk üzerine değildi ama isminden kaybediyor. O kitaba da bir bak derim. :)
Ayrıca rica ederim ne demek.  ;)
Aşk kitabını da okumuş gibi oldum... Hakkındaki makalelerde onlarca sayfa alıntı vardı :)  Bakalım artık...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Gülşah' Alıntı:
O da doğru. Bir çok yerde kitapta geçen "Şems'in 40 kuralı" yayımlandı. :)))
O ayrı... Bir kaç sözlük,forum ve benzeri platformlarda hem elif şafak hemde kitapları hakkında tartışmalarda bulunmuştum da... Ay ne günlerdi... E tartıştığın konu hakkında bilgi sahibi olmak esastır :) Bir zorundalık durumu olsa da okumak durumunda kaldım işte... Lakin bu sabah bu hanımefendinin eserlerini okuma konusunda şahsı tarafından ikna edildim desem yalan olmaz. :)

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gülşah' Alıntı:
Şu hayatta insan en çok sevdiklerini acıtır...
En derin yaralar ailede açılır, kabuk tutsa bile kanar hikâye, içten içe...
Çok doğru bir tespit... :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Romanla ilgili (intihal tartışmaları üzerine) Oray Eğin'in 'Hırsızlığın Anatomisi' köşeyazını okumanızı öneriyorum.

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
İskender...Çok beğenerek okuduğum bir roman.2 günde soluksuz okudum diyebilirim.Çokca düşündüm kaderi,olayların yazgıyı şekillendirebileceğini...Diyecek çok şey var bu kitap hakkında.Okumayan herkese öneririm