internette sohbet

  • Konbuyu başlatan Lier22
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Lier22 tarafından oluşturulan internette sohbet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,252 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı internette sohbet
Konbuyu başlatan Lier22
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan real_tuce
S

SaaNDaaL

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Rize
aslında bizim başımızada geliyoo bunlarr   dimi ufak tefek sanal insanlar yaratıyoozzz bezen
 
A

ayben

sanal olunca tabi herkes rahatça atıp tutuyor aslında insan neyse o olduğunu açıkça gizlemeden anlatabilmeli sanalda olsa böyle yapan bir insanın kişiliğinden şüphe duyarım...
 
H

hayal_12

Güzel bir konu ama nedense çok da fazla ilgi çekmemiş.. Sanal alemin yalanları sadece bunlar mı?? Ya yıkılan paramparça olan aileler, anansız babasız kalan çocuklar.. Bir bilinmeyen "hiç" uğruna vazgeçilen insanlık değerleri.. Ar, namus, haya, ahlak, gençlik, zaman kaybı.. Bunlar da sanal=yalan alemin zararları değil midir?? Farklı odalardan nete girip birbirleriyle konuşup buluşmaya karar verip, sonra da baba-kız oldukları ortaya çıkanlara ne demeli?? Mutluluğu evinde ailesinde aramak yerine sanal kişiliklerin peşine takılıp, tüm değerlerinden kişiliğinden vazgeçenlere ne demeli?? "Ben aldatmam abi.." deyip nara attıktan sonra, chatte aynı anda yüzlerce kişiyle, sevdiğini aldatanlara ne demeli?? Sadece bunlar mı??
Ya insanlıktan yoksun resim ve yazı paylaşımına ne demeli?? Aklı ruhu körleştiren, ahlak yoksunu binlerce siteye girip, oradaki chat odalarında saatlerce bekleşen, "ben aldatmam" diyen yalancılar..
Ya aşk, sevgi, duygu, düşünce yoksunu sanal kişilikler üzerinden alınan övgülere, gereksiz ilgilere, kıkır kıkır gülüp sevinenlere ne demeli??
Dedik ya, sanal alemin, evet binlerce yüzbinlerce faydası var ama ya zararları??
Sahi "biz" sanal alemin neresindeyiz??
 
A

ayben

hayal çok haklısın çok önemli bir noktaya değinmişsin bu yalan ortamda hayatını feda eden binlerce insan var ama bunlar tabi ki de onların tercihi bunu kendileri istiyorlar biz ne kadar onlara yanlış yaptıklarını anlatmaya, göstermeye çalışsakta gene bildiklerini okuyacaklarıdır ki öyle de yapıyorlar.
gelelim biz sanal alemin neresindeyiz soruna en güsel ve en faydalı yerindeyiz çünkü bizim bünyemizde ki tüm insanların bir amacı bir gayesi var ve bunun için didiniyorlar burdan kendilerine bir şeyler katmaya çalışıp kişiliklerine yön vermeye çalışyorlar ki en azından ben böyle yapıyorum ve arkadaşlarımında bana katılacağından eminim sanal oratam yalan oratam ewt ve faydasıda var ewt işte biz tam bu noktanın üztünde kendimizi geliştirme çabasındayız :)
 
H

hayal_12

O zaman burda kalmaya ve gelişmeye devam diyelim de noktamız yerini bulsun...
 
K

Kristal

sanal kimliklere inanıyoruz en büyük yanılgıda bu aslında
 
gülsümaltındiş

gülsümaltındiş

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
karikatür süper ama ben insanların bu tarz şeylere inanmalarına akıl erdiremiyorum sosyal çevreleri olmadıklarından dolayı inanmak istiyolar galiba mantıklı bi açıklaması yok bunun tamamen kişilik ve çevreyle alakalı bi durum insanların gözlerinin içine bakarak kendini ifade edebilmekten daha güzel ne olabilir  :-\
 
P

Paradoks

ORTAM HER NE KADAR SANAL OLSADA KURDUGUM ONCA CÜMLE REEL..!
 
R

real_tuce

Kullanıcı
6 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
aliCAnn' Alıntı:
ORTAM HER NE KADAR SANAL OLSADA KURDUGUM ONCA CÜMLE REEL..!
katılıyorm çok fazlahayal kuran insan war ondan kaynaklanıy9o bu tür yalnışlar  kesinlikle katılıyorm alicanaa
 
Üst