İNSANLIK ADINA BUGÜN NE YAPTIN?

• Konbuyu başlatan HASAN DAVUTOĞLU
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde HASAN DAVUTOĞLU tarafından oluşturulan İNSANLIK ADINA BUGÜN NE YAPTIN? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,660 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı İNSANLIK ADINA BUGÜN NE YAPTIN?
Konbuyu başlatan HASAN DAVUTOĞLU
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan blt.cemile
H

HASAN DAVUTOĞLU

Kullanıcı
4 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Güzellikler diyarından
morpapatya' Alıntı:
MERHABA ,BEN MORPAPATYA
ARANIZA YENİ KATILDIM
Merhaba!

www.kendinigelistir.com sitesine üyeliğinizin hemen ardından ilk mesajınızı, "İNSANLIK ADINA BUGÜN NE YAPTIN?" başlıklı yazıma gönderdiğiniz için teşekkür ederim.

Bence, ilk mesajınızı bu yazıma göndermiş olmanız tesadüf değildir. İnsanlığa, güzelliklere verdiğiniz önemin bir göstergesidir.

Aramıza hoş geldiniz!

Saygılarımla... HASAN DAVUTOĞLU

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Mor papatya hoşgeldin..

Hasan bey; bende bunu farkettiğimde bu siteye bağımlı hale geldim. Girenlerin ilk okuduğu mesaj ilk baktığı profil.. çok önemli bence..

Teşekkürler..

A

aakyildiz

Kullanıcı
10 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
hayatguzeldir.trtc.biz
"sana taş atana sen ekmek at"
"iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir"
"Tebessüm sadakadır" Hadis
aslında bize kötülük bile yapan bir insana iyilik yapmak insanlığa yapılan bir iyiliktir
Öyle zengin bir kültüre sahibiz ki:  yardımlaşma,cömertlik,misafirperverlik...

H

HASAN DAVUTOĞLU

Kullanıcı
4 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Güzellikler diyarından
     2 gün önceydi... Yine trafik kazası... Yine ölüm... Bu kez 2 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden biri, iş arkadaşımın komşusuydu. Gençti. Geride 2 yetim çocuk ve eş bıraktı. Onun ölümüne üzülenlerden biri de iş arkadaşımın kızı oldu. 8 yaşında. İbrahim Abi'sini çok seviyordu. Hâlâ seviyor. Ama bu kez bir farkla; onsuz!
     İbrahim Abi'sinin yokluğu, onu çok etkiledi. Tek başına odasında bile kalmak istemiyor. Dikkatini dağıtmak için ailesinin, televizyon izleme, oyun oynama gibi çabalarına yanıt vermiyor. Annesi, kızının durumuna çok üzülüyor. Duygusal kişiliğe sahip kızının içe kapanık kalmasını istemiyor. Ne yapacağını şaşırdı.
     İş arkadaşıma öneride bulundum. "Kızına söz vermiştim. Onunla bir konuş. İstersen sürpriz olsun. Yarın iş çıkışı size geleyim. Bilgisayarına oyunlar yükleyeyim. Başlangıçta birlikte oynayın. Dikkatini oyunlara yönelteceğine eminim."
     Arkadaşım, akşam kızıyla konuşmuş. Kabul etmemiş. Bu sabah bana anlattı. Cep telefonumu aldım. Arkadaşıma verdim. "Lütfen kızını arar mısın? Onunla konuşmak istiyorum" dedim. Aradı. Onunla konuştum. Teklifimi kabul etti.
İş çıkışı arkadaşımın evine gittim. Kızı beni görünce sevindi. Yaşına uygun bazı oyunları bilgisayarına yükledim. Nasıl oynanabileceğine dair onu aydınlattım.
     O güzel kızın üzülmesini istemedim. Çabam karşılıksızdı. Sadece onu yeniden mutlu etmek istedim. Dikkatini, içe kapanıklığını değiştirmek istedim. Buna rağmen ailesi, misafirperverliklerini gösterdi. Israrla öğle yemeğine konuk ettiler. Anne ve babasıyla sohbet ederken yanımıza geldi. Sohbetimize o da katıldı. Sanki kaybettiği İbrahim Abi'sinin boşluğunu dolduracak, onunla ilgilenecek bir başka abi arıyordu. Onu mutlu edebildiğime sevindim. Ailesi teşekkür ederken, "Asıl ben teşekkür ederim. Bana iş verdiğiniz için" dedim. Aslında teşekkürümün esas nedeni bir çocuğu yeniden mutlu edebilme fırsatını bana verdikleri içindi... HASAN DAVUTOĞLU

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sabah sorunlu bir öğrencimle konuştum, ona destek oldum morali düzelmiş bir şekilde telefonu kapattı, kendi yaralarımı sarmaya çalıştım çünki benim mutluluğum çok kişiyi de mutlu kılar. Zor bir şey ama oruçlı oruçlu kalkıp yeğenime domatesli bol kşarlı tost yaptım... :)

seninleherşeyevarım1

seninleherşeyevarım1

Kullanıcı
14 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Biraz önce çok yakın bir arkadaşımın dertlerini dinleyerek birazcıkta olsa içinin rahatlamasını sağladım.Bütün günüm evde geçti ve sanırım güzel bir kapanış yaptım.Eminim ki insanlık için pek önemli olmayabilir ama arkadaşım için çok önemliydi.

D

DonJuan

insanlık adına mı ?
herkesin yapamayacağı , istediğin kadar maddiyat çiz yapamayacağın ;
yürek isteyen iş yaptım .

ama biliyor musun nafile :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep

Yarını bekliyorum.

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
İnsanlık adına bırak kendi adıma bile daha birşey yapamadım daha :D
Günün geri kalan kısmında bişiler yaparım umarım o zaman paylaşırım ;)teşekürler

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:

Yarını bekliyorum.
Hocam yarın oldu  :D

Ben iki küskün aşığı barıştırmak için komplo teorisi ürettim  :)

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
ASLI..HAN' Alıntı:
Korsan' Alıntı:

Yarını bekliyorum.
Hocam yarın oldu  :D

Ben iki küskün aşığı barıştırmak için komplo teorisi ürettim  :)
Hala yarını bekliyorum..
Aferin sana  :d Komplo teorisyenliğide var demek. hehe
Hocam yarını bekle bekle....İnsanlık kayıp gidecek elden  :D
Komplo teorisyenliği mi  ::) olmaz mı  :D Bir numaralı uzmanlık alanım
ihtiyacın olursa çekinmeden söyle, yardımcı olurum İNSANLIK ADINA  :D :D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İnsanlığa birşey olmaz valla. İnsanlığa değeceğini düşündüğüm zaman insanlık adına birşeyler yaparım zaar :d

Uzmanlık alanın ha. Aman ihtiyacım olmaz, aksine sevmem komploları :d
Yinede sağolasın.

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
İnsanlığa birşey olmaz valla. İnsanlığa değeceğini düşündüğüm zaman insanlık adına birşeyler yaparım zaar :d

Uzmanlık alanın ha. Aman ihtiyacım olmaz, aksine sevmem komploları :d
Yinede sağolasın.
Yanlışlık olmasın.
Ben zararlı komplo üretmem tamamen İNSALIK ADINAN yararlı komplolara imza
atmışımdır hep övünmek gibi olmasın  :p :D
Çok insanı gülümsetmeyi başardığımı hatırlıyorum  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yok ya yanlış anlamadım.
Ne mutlu size. İnsanları gülümsetebilmek güzel şey.