İnsanlarla İletişimin "102" Kuralı

• Konbuyu başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde CaspeR tarafından oluşturulan İnsanlarla İletişimin \"102\" Kuralı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,097 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı İnsanlarla İletişimin \"102\" Kuralı
Konbuyu başlatan CaspeR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yase
S

sarmut

Kullanıcı
31 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
alakası yok siz yanlıs degerlendirmeler yapıyorsunuz !

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Elbette sizce ole olabilir kişisel görüştür saygı duyarım.

Ancak yukarıda işaret edilen bazı kurallar insanlarla iletişimin  değil iletişim kuramamanın nedenidir

S

sarmut

Kullanıcı
31 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ietişim kuramamanın neenleri ve /veya iletişim kurmanın yolları !
iki yönlü ...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
12. Karşınızdakilerin tepkilerine dikkat edin..  neden ?

14. İnsanlar duymak istediklerini duyarlar..  Ne anlattıgına baglı

54. insanlara ne yapacaklarını öğretmek merakından vazgeçin.. iNSANLAR NE YAPACAKLARINI BİLMİOSA BUNUN NERESİ KÖTÜ?

Bu yukarıdaki kurallar bi kaç tanesi bunlar değişebilir ve bu örnekleri çogalta bilirim hata çelişen kurallarda var mazur gör ben muhalif biriyim

ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
İnsanların görüşleri farkılı olabiliyor o yüzden,herkes 4.4 lük olacak diye bir şey yok.

A

ayben

wanted emeğin için çok saol güsel bir paylaşım yalnız bende korsana katılmıorum dersem yalan olur biraz da eleştirmesini bilmek lazım düşüncelerini karşındakinin ne olduğunu nasıl olduğunu düşünmeden dile getirmek lazım yani neden çekinelim ki düşüncelerimizi savunurken ??? buda bi iletişim yolu değil midir ???

F

fıstık

bu kurallar gerçekten güzel WANTEd teşekkürler... ama karşılıklı olduğu zaman daha faydalı olur sanırım... içinde bulunduğumuz ortamda insanlar genellikle burada yazanın aksini uyguluyorlar... korsanın ve aybenin söylediği bu olsa gerek diye tahmin ediyorum... böyle bir ortamda bunları uygulamak iletişim kuramamaya neden olabilir...
öyleyse sizce bu maddeler kişisine göre mi uygulanmalı?
:-\

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ayben ve Fıstık anlatmak istediklerimi aynen belirtmişsiniz tesekkur ederim

Fıstık ın sordugu soruyada kendi adıma  cevap vereyim  kurallar dogru ise dogrularda evrensel ise kişiye göre değiştirmene gerek yok.

Biz hatayı burada yapıyoruz kişilere göre dogru olanları genele yayarak  evrensel dogrularda birleştiğimiz an bu karmasa azamiye iner bitermi derseniz sanmam.Ama bence buda bir basarıdır

F

fıstık

Korsan' Alıntı:

Fıstık ın sordugu soruyada kendi adıma   cevap vereyim  kurallar dogru ise dogrularda evrensel ise kişiye göre değiştirmene gerek yok.

Biz hatayı burada yapıyoruz kişilere göre dogru olanları genele yayarak  evrensel dogrularda birleştiğimiz an bu karmasa azamiye iner bitermi derseniz sanmam.Ama bence buda bir basarıdır
güzel yaklaşım teşekkürler

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
ayben' Alıntı:
wanted emeğin için çok saol güsel bir paylaşım yalnız bende korsana katılmıorum dersem yalan olur biraz da eleştirmesini bilmek lazım düşüncelerini karşındakinin ne olduğunu nasıl olduğunu düşünmeden dile getirmek lazım yani neden çekinelim ki düşüncelerimizi savunurken ??? buda bi iletişim yolu değil midir ???
Öyledir kesinlikle. aycıra Korsan-ada katılmıyo değilim.

Rica ederim fıstık

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
fıstık' Alıntı:
Korsan' Alıntı:

Fıstık ın sordugu soruyada kendi adıma   cevap vereyim  kurallar dogru ise dogrularda evrensel ise kişiye göre değiştirmene gerek yok.

güzel yaklaşım teşekkürler
saol fıstık

A

ayben

ewt kesinlikle ben düşüncemin arkasında durmaktan yanayım ne olursa olsun benim fikrimdir saygı duyulur ya da duyulmaz bu kişinin bilceği birşey saygı beklerim tabi ama bu yüzden de münakaşaya girmenin gereği yok gerçekler ve doğrular bence kişinin gerçeğidir herkesin kendi hayatını yaşaması gibi bazı kanunlar vardır onlar ayrı tabi dünyanın evrenin heryerinde sabit olnalarda var tabi ama bence bir insanla iyi bir iletişim kurmanın en iyi yolu onu anlamaktır ve onun gözünden hayata bakmak ve yorumlayabilmektir

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Kisisel fikirdir  Katılmamamakla beraber sonuna kadar saygı duyuyorum ayben

F

fatma_yetkin_izmir

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
:)çok güzel bir paylaşımdı..... teşekkürler...

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Ben  ''TEŞEKKÜR EDERİM''

S

sarmut

Kullanıcı
31 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
alüü nasılsınız ben epeysüreden beri siteye girmiyordum görüşmeyeli iyimisiniz : ?